LESERINNLEGG: MDG på ville veier!

speed heroin

Man leser mye rart i avisene angående politikk. Men for meg toppet det seg da jeg leste at Miljøpartiet De Grønne (MDG) stemte søndag for en utredning av om tyngre rusmidler som heroin og amfetamin skal selges av staten.

Seriøst? Skal den norske stat bli dop-langere? Skal de kjøpe heroin fra narko-baroner? Av mafiaen? Eller skal den norske stat lage egne laboratorier hvor de lager heroin og amfetamin selv?

Les også:  Nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

MDG vil ikke legalisere narkotika, men vil staten skal selge til rusmisbrukere??? Hoderystende og sjokkerende politikk! Jeg mener staten heller må satse på rehabilitering, avrusing og god oppfølging etterpå.

Det må også bevilges mere penger til organisasjoner som driver med å hjelpe de med rusproblemer slik som Blå Kors. Stat og kommune må også tilrettelegge for arbeid til den enkelte etter endt avrusing. Med god oppfølging.

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

Jeg kjenner til personer som har vært 1 år på avrusing, og så sprekker med en gang de kommer ut. Hvorfor? Jo fordi de ikke får oppfølging fra kommuner når de kommer ut. Da står der på bar bakke og alene. Da trekker de ofte tilbake til rusmiljøet.

Mange omtaler de som de svakeste i samfunnet. Men det er de da ikke! Mange av dem er intelligente og hjertegode. De trenger hjelp til å komme seg på beina igjen.

Les også:  – Coop selger turbokylling mot medlemmenes ønske

Jeg håper inderlig at aldri MDG får makt, som har slike ville og sprøe forslag. Snart vil de vel innføre bompenger for å spasere i skog og utmark!

Jorunn Aaselle Olsen

Sentralstyremedlem, Demokratene i Norge

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.