Tryggere Ruspolitikk

Vil analysere ulovlige rusmidler: – Kan redde liv

Tryggere Ruspolitikk er lei av å vente på politikerne, og har derfor opprettet en innsamlingsaksjon for å starte med rusmiddelanalysetjenester i Oslo. – Hensikten er å gi brukerne mer informasjon om innholdet... Les mer »
fart bil laserkontroll

Ruskjøring i Alstad – Tatt for narkotika

Utrykningspolitiet stanset en bil på RV 80 ved Alstad i Bodø i 16-tiden mandag. En person var mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Etter en gransking ble mindre mengder narkotika beslaglagt. Videre... Les mer »
politi

Bilfører tatt med narko i Narvik

Politiet kom i kontakt med en bilfører på Frydenlund i Narvik lørdag morgen i 5-tiden. Han mistenkes for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Det ble også gjort beslag av narkotika... Les mer »
nrk

Brennpunkt: Muldvarpen – Nord-Korea avslørt

NRK har i dag publisert dokumentaren om den uføretrygdede kokken Ulrich Larsen som infiltrerer en venneforening for Nord-Korea. Det ble starten på en ti år lang operasjon, der han til slutt avslørte... Les mer »
politi

Fem personer arrestert i narkosak i Bodø

Politiet rapporterer at på en adresse i Bodø ble 5 personer pågrepet for brudd på narkotikalovgivningen mandag kveld. Politiet har ikke oppgitt noen annen informasjon angående type(r) narkotika eller mengde narkotika. Les mer »
politi

Tatt med narkotika i Melbu

I forbindelse med et politioppdrag lørdag morgen i 7-tiden har politiet gjort beslag av små mengder med narkotika i Melbu. Det er nå opprettet sak på forholdet. Det er ikke opplyst hvilken... Les mer »
Kriminalomsorgsdirektoratet

Ny rekord for Narkotikaprogram med domstolkontroll

183 domfelte påbegynte i fjor straff i samfunnet gjennom Narkotikaprogram med domstolskontroll (ND). Uten deltakelse i programmet ville de til sammen ha tilbragt over 200 år i fengsel. For en gjennomsnittlig ND-deltaker... Les mer »
musikk

Fire tatt for narko på Samfunnet i Bodø

I forbindelse med Rave-party på Samfunnet i Bodø har politiet pågrepet fire personer for brudd på narkotikalovgivningen natt til søndag. Det er gjort beslag av mindre mengder narkotika. I tillegg er flere... Les mer »
deprimert

FORUT til FNs medlemsland: – Barn og ungdom først!

Beskyttelse av barn og unge må alltid være det viktigste hensynet å ta i narkotikapolitikken. Dette var det klare budskapet FORUT framførte for FNs medlemsland da Dag Endal holdt innlegg i FNs... Les mer »
politiet

Bilfører stoppet for ruskjøring i Bodø – Hadde narko i bilen

Utrykningspolitiet i Bodø stanset en bil der føreren var mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand natt til torsdag. Politiet fant en mindre mengde narkotika i bilen. Bevissikring ble foretatt. Bilføreren, en mann... Les mer »