blå kors

LESERINNLEGG: Et farlig vakuum for rusfeltet

Regjering har lovet en ny giv for arbeidet med rusavhengighet. Det er helt nødvendig å tette vakuumet på rusfeltet. Av: Trine Stensen, generalsekretær i Blå Kors og Ann Karin Swang, leder av... Les mer »
politi

Artist fra Nordland tatt med store mengder narkotika hjemme

I begynnelsen av november ble en mannlig artist fra Nordland ble pågrepet av politiet. Hjemme hos artisten ble det funnet en større mengde heroin og et ukjent pulver, ifølge NRK. Mannen erkjenner... Les mer »
Tryggere Ruspolitikk

Vil analysere ulovlige rusmidler: – Kan redde liv

Tryggere Ruspolitikk er lei av å vente på politikerne, og har derfor opprettet en innsamlingsaksjon for å starte med rusmiddelanalysetjenester i Oslo. – Hensikten er å gi brukerne mer informasjon om innholdet... Les mer »
fart bil laserkontroll

Ruskjøring i Alstad – Tatt for narkotika

Utrykningspolitiet stanset en bil på RV 80 ved Alstad i Bodø i 16-tiden mandag. En person var mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand. Etter en gransking ble mindre mengder narkotika beslaglagt. Videre... Les mer »
politi

Bilfører tatt med narko i Narvik

Politiet kom i kontakt med en bilfører på Frydenlund i Narvik lørdag morgen i 5-tiden. Han mistenkes for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Det ble også gjort beslag av narkotika... Les mer »
nrk

Brennpunkt: Muldvarpen – Nord-Korea avslørt

NRK har i dag publisert dokumentaren om den uføretrygdede kokken Ulrich Larsen som infiltrerer en venneforening for Nord-Korea. Det ble starten på en ti år lang operasjon, der han til slutt avslørte... Les mer »
politi

Fem personer arrestert i narkosak i Bodø

Politiet rapporterer at på en adresse i Bodø ble 5 personer pågrepet for brudd på narkotikalovgivningen mandag kveld. Politiet har ikke oppgitt noen annen informasjon angående type(r) narkotika eller mengde narkotika. Les mer »
politi

Tatt med narkotika i Melbu

I forbindelse med et politioppdrag lørdag morgen i 7-tiden har politiet gjort beslag av små mengder med narkotika i Melbu. Det er nå opprettet sak på forholdet. Det er ikke opplyst hvilken... Les mer »
Kriminalomsorgsdirektoratet

Ny rekord for Narkotikaprogram med domstolkontroll

183 domfelte påbegynte i fjor straff i samfunnet gjennom Narkotikaprogram med domstolskontroll (ND). Uten deltakelse i programmet ville de til sammen ha tilbragt over 200 år i fengsel. For en gjennomsnittlig ND-deltaker... Les mer »
musikk

Fire tatt for narko på Samfunnet i Bodø

I forbindelse med Rave-party på Samfunnet i Bodø har politiet pågrepet fire personer for brudd på narkotikalovgivningen natt til søndag. Det er gjort beslag av mindre mengder narkotika. I tillegg er flere... Les mer »