Comfort Hotel i Bodø åpner

comfort hotel

Den urbane hotellkjeden Comfort Hotel er endelig på plass i Bodø og åpner i dag med 158 helt nye gjesterom, tre møterom, restaurant, Barception og treningsrom. Med Comfort Hotel Bodø får byen et helt nytt konsept for både tilreisende gjester og byens befolkning.

En ny hotellkjede inntar Bodø når Comfort Hotel Bodø i dag åpner dørene. Comfort Hotel er en miljøbevisst hotellkjede som utfordrer det tradisjonelle bildet av hva et hotellbesøk skal inneholde. Med utvalgt service, bærekraftig arbeid for både miljø og personal, sentral beliggenhet og digitale løsninger, er Comfort Hotel en kjede for både klimabevisste og prisbevisste gjester. 

– Endelig er åpningsdagen her. Som bodøværing har det vært fantastisk å være med og utvikle hotellet. Jeg er overbevist om at det er et konsept som fyller et behov i Bodø. Vi skiller oss fra andre kjeder med at vi gjør det enkelt for gjesten, samtidig som man får alt man trenger. Sammen med et spennende restaurantkonsept og en stor og sosial lobby, gleder vi oss til å ønske velkommen til gjester som både skal overnatte eller bare bli noen timer, sier Kenneth Stensland, hotelldirektør ved Comfort Hotel Bodø.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Bringer Barception til Bodø
Restauranten skal hete “The Neighbour” og har et uformelt konsept inspirert av gatemat og asiatiske smaker. Den ligger i det som blir hotellets hjerte, den åpne og sosiale lobbyen som inviterer til alle typer møter – formelle, vennetreff, dater og ikke minst After Work. Sentralt i lobbyen ligger også Comfort Hotels “Barception”, en kombinasjon av bar og resepsjon. 

– Dette blir vårt andre Comfort Hotel i Nord-Norge og det er helt rått å se hvor fantastisk det er blitt. Bodø er en by som virkelig satser, og vi har sagt at vi vil være med på den bølgen byen surfer på. Her får besøkende alle behov dekket når de er på hotellet, men flesteparten vil nok heller være ute og oppleve den spektakulære naturen og det strålende kulturlivet i Bodø, sier Solveig M. Voldheim, driftsdirektør i Comfort Hotel Norge. 

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Hotellet er eid og drevet av Norlandia Hotel Group og har en franchiseavtale med Nordic Choice Hotels. Den erfarne hotellgruppen drifter allerede tre Comfort Hotel i Sverige og får nå sitt første i Norge. 

– Etter flere år med planlegging, prosjektering og bygging, er vi endelig klar for å ta imot gjester i dette nye flotte hotellet i Bodø. Vil benytte anledningen til å takke alle som har vært involvert i denne prosessen. Vi ønsker Kenneth og hans team lykke til med åpningen, og takker for den enorme innsats de har lagt ned for å få alt klart til åpning, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.