Nye tall: Tidenes Norges-ferie i sommer!

vannscooter

Sommeren 2021 betyr ferie i eget land. Tall fra FINN reise viser at hele 80% av bestillingene gjort for sommerferien, er til destinasjoner i Norge.

Opinions koronamonitor viser at nesten 9 av 10 spurte sier at de kommer til å ha Norgesferie i år og vi ser tydelig på FINN at etterspørselen etter feriehus- og hytter til leie har formelig eksplodert i år. Før fjorårets sommer var det svært høy aktivitet inne på norske feriehus og hytter på FINN reise, og i år har tallet økt med ytterligere 45% i besøk på annonsene i april.

Les også:  Trettebergstuen er ikke faktisk etterforsket av Økokrim

Tenker du å booke ,  eller  i Norge i sommer? Det er det fortsatt gode muligheter for – men ikke vent for lenge. I år som i fjor gjør koronapandemien at vi i stor grad må feriere i eget land og hvis du ikke har bestilt Norgesferien din enda, må du gjøre det nå bekrefter Terje Berge, kommersiell direktør i FINN reise. 

– I fjor forsto folk flest i mai at det ble Norgesferie, men i år skjønte man det før påske og trykket har vært høyt på FINN reise siden da. Vi har allerede sett at de fleste mest eksklusive hyttene og feriehusene er revet bort for hele skoleferien. Dersom du har mulighet til å legge årets sommerferie utenom fellesferien, får du større frihet og bedre kort på hånden når du skal planlegge feriereisen, sier Berge.

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

Sørlandet er populært som aldri før, og det er også den regionen som har hatt flest hytter eller ferieboliger til leie. Kristiansand er en soleklar sommerferiefavoritt i år.

De mest søkte destinasjonene i Norge i 2021:

  • Kristiansand
  • Kragerø
  • Hvaler
  • Arendal
  • Risør

Utenom disse stedene, så er Lindesnes, Grimstad og Stavern også populære sommerdestinasjoner hvor du fortsatt kan skaffe deg en hytte i sommer. Andre småsteder i sørlandsregionen kan også fortsatt by på leiligheter og hytter i sommer

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.