finn

Boligekspert: – Brutalt leiemarked for studenter nå

– Når gjennomsnittlig husleie for en hybel i Oslo er på 11 400 kr, sier det seg selv at markedet er ekstremt vanskelig for studenter, sier FINNs boligekspert Jørgen Hellestveit. Markedsplassen forteller... Les mer »
finn

FINN har Norges beste omdømme

FINN har nå blitt kåret til selskapet med best omdømme i 2023. – Et godt omdømme er svært viktig for oss. Vi er glade og stolte over å vinne denne prisen, sier... Les mer »
finn

Helthjem i samarbeid med FINN Torget

Helthjem løfter satsingen på levering mellom folk. Inn kommer ny produkteier og FINN Torget blir en del av løsningen. Helthjem har opplevd enorm vekst de siste årene og C2C-tjenesten, som er selskapets... Les mer »
finn

Dette søkte nordmenn etter i 2021

Nok et år med pandemi har gitt utslag på markedsplassene hos FINN. Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie er noe av det som har preget det siste året. – Det er ikke overraskende... Les mer »
kake dessert

Nesten 1,5 millioner nordmenn har gitt noe brukt til jul

Stadig flere nordmenn ønsker å både gi og få noe brukt til jul. Ferske tall fra en undersøkelse gjort av Norstat for FINN, viser at en av tre nordmenn over 18 år... Les mer »
finn

Høy aktivitet i motormarkedet på FINN

– Det har skjedd mye både når det gjelder tilbud og etterspørsel, forteller Eirik Håstein, leder for FINN motor. Tall fra FINN motor viser at det har vært solid trykk i motormarkedet... Les mer »
vannscooter

Nye tall: Tidenes Norges-ferie i sommer!

Sommeren 2021 betyr ferie i eget land. Tall fra FINN reise viser at hele 80% av bestillingene gjort for sommerferien, er til destinasjoner i Norge. Opinions koronamonitor viser at nesten 9 av 10... Les mer »
juletre

Nesten en million nordmenn har gitt noe brukt til jul

Stadig flere nordmenn ønsker å både gi og få noe brukt til jul. Ferske tall fra en undersøkelse gjort av Norstat for FINN, viser at en av fire nordmenn over 18 år... Les mer »
apple

Nettbutikk for brukte iPhoner lanserer i Norge: Finske «Swappie» går i strupen på Finn

Swappie er størst i Norden på online salg av brukte iPhoner, og nå lanserer de i Norge. – Konkurransefortrinnet vårt er at du faktisk kan stole på brukttelefonene våre, sier CEO i... Les mer »
telt ferie camping

Dette søker nordmenn etter i sommer

Hagemøbler, sykkel, kajakk og telt blant 10 på topp: – Vi ser en stor økning i søk denne sommeren, sier Kathrine Opshaug Bakke, bruktmarkedsekspert og produktdirektør for FINN torget. Denne våren og... Les mer »