Funkygine ute med boka «Råsterk ute»

egmont

Funkygine lanserer nå utetreningsboken «Råsterk ute». Boken er oppfølgeren til «Råsterk hjemme», fjorårets suksessbok som hjalp folk å trene godt og variert hjemme, da de trengte det aller mest. Nå ønsker hun å inspirere alle til å trene ute – uansett vær og vind!

– Jeg mener virkelig at frisk luft og bevegelse er en ganske uslåelig kombinasjon, og det rare er at det nesten er like deilig uansett vær. Ja da, det er litt tøffere å komme seg ut i sludd og vind, men følelsen når du kommer inn igjen er jo desto mer nydelig, sier Vasstrand

Ifølge Opinions norske koronamonitor så ser vi at det er fallende fysisk form i befolkningen (spesielt hos de unge i alderen 16 – 24 år) siden koronautbruddet i mars i fjor. Dette tar Jørgine på alvor. Folkehelse er et tema hun virkelig brenner for, og hun håper at hun med sine kanaler kan bidra til å inspirere befolkningen til å drive med fysisk aktivitet og forstå helsegevinstene ved det. Både fysisk og psykisk.

Les også:  Slik blir årets Sámi Grand Prix

– Frisk luft renser hodet og klarner tankene. Ifølge en rapport publisert i Environmental Science & Technology, gir utendørstrening en sterkere følelse av revitalisering, energi og positiv tenkning enn når du trener innendørs. Dette støttes av flere studier, som også konkluderer med at utetrening blir assosiert med lavere grad av depresjon og stress, sier Jørgine. 

Hun ønsker å inspirere til at flere holder seg i form, og unner alle følelsen av å kjenne at man blir sterkere, raskere, smidigere og holder seg skadefri. Det er viktig for henne å vise at man kan oppnå dette helt uavhengig av treningssenter eller treningsutstyr. 

Les også:  Ny bok fra Museumsforlaget: Kunstsentrenes vekselstrøm

– Denne boka er for alle, uavhengig av fysisk form. Her vil både nybegynnere og viderekomne finne inspirasjon og mestring! avslutter hun. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.