Brit Awards 2022 på norsk radio

musikk live

Brit Awards, Englands årlige musikkprisutdeling, blir i år også sendt i på radio i Norge. Det er radiostasjonen Topp 40 som sender den prestisjetunge prisutdelingen på lufta. Topp 40 har fått de eksklusive rettighetene sammen med resten av Bauer Medias radiostasjoner i Europa.

Blant artistene som dukker opp i løpet av showet er Adele, Anne-Marie, KSI, Digital Farm Animals, Ed Sheeran, Holly Humberstone, Liam Gallagher, Little Simz og Sam Fender.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Set the bar"

Program- og musikksjef for Topp 40, Sverre Vedal, sier dette er den viktigste musikkhendelsen i Europa i 2022.

– Jeg er stolt og glad for at vi kan dele dette strålende arrangementet med lyttere her i Norge. Det blir et forrykende show stappfullt av kvalitetsmusikk og artister, sier Vedal, som lover at også høydepunkter fra stjernenes intervjuer skal nå de norske lytterne.

Dette er den 45. gangen Brit Awards arrangeres. En av de mestvinnende artistene i prisutdelingens historie er Robbie Williams, som har vunnet 15 priser, enten alene eller sammen med Take That.

Les også:  MUSIKK: Ine Hoem og Edvard Hoem klar med julelåten "Barnas julesong"

Brit Awards sendes onsdag 8. februar, og showet vil prege Topp 40 hele uken.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.