Black Friday: NetOnNet forbereder seg for julerush

netonnet

Velfylte lager, raske, fleksible leveranser gjennom velutviklede transportsamarbeid og raske svar når kunden har spørsmål. NetOnNet har et tydelig fokus i forkant av Black Friday; å sikre kundene en god shoppingopplevelse. 

Med litt over en uke igjen til en av årets handelsdager, Black Friday, har forberedelser pågått lenge hos hjemmeelektronikkjeden NetOnNet. Lager og Lagershopper fylles for å sikre at kundene finner det de leter etter, og på logistikkavdelingen planlegger logistikksjef Stefan Svensson og teamet hvordan ressurser skal fordeles time for time i løpet av Black Friday for å sikre netthandelskunder raske leveranser:

Les også:  Nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

– Vi vil gjøre alt for at kundene våre skal få varene sine så snart som mulig, sier Stefan Svensson, logistikksjef for NetOnNet. 

– Vi har et veldig tett og godt samarbeid med transportørene våre, der PostNord til og med har en terminal inne i vårt sentrallager for å sikre rask og effektiv håndtering. Vi utvikler kontinuerlig vårt leveringstilbud og tilbyr våre kunder en rekke forsendelsesmetoder å velge mellom for å kunne velge den leveransen som er best for den personen. I tillegg til rene leveranser, tilbyr vi for eksempel muligheten for å betale online og hente produktene i en av våre 3 lagerbutikker i Norge. 

Les også:  Nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

For de kundene som har spørsmål vil NetOnNets kundeservice være bemannet via chat 09-17. Spørsmål som kommer inn via Facebook vil bli besvart gjennom hele helgen.Alle Lagershopper har utvidet åpningstid for de som vil komme inn og handle; alle åpner klokken 8, bortsett fra Lagerhoppene på Liertoppen og i Sandnes som åpner allerede klokken 7. Eksakte åpningstider for alle Lagerhopper finner du på NetOnNets hjemmeside.

Les også:  Nye statsråder i Nærings- og fiskeridepartementet

– Målet er selvsagt å levere en shoppingopplevelse i toppklasse for våre kunder. Hele organisasjonen samler seg for å sørge for at våre kunder føler seg godt ivaretatt, oppsummerer Susanne Holmström, VD for NetOnNet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.