Beddingen Kulturhus viser barneteateret «De Blåkledde»

Davvi

Beddingen Kulturhus viser teaterforestillingen «De Blåkledde» 30. september kl. 18.00 og lørdag 1. oktober og søndag 2. oktober, kl. 14.00 og 18.00 begge dager.

«De Blåkledde» er en barneforestilling av og med Matias Bjune Pedersen og Peter Kolbjørnsen;

«Det var en gang en gammel mann og en liten gutt. De hadde funnet på mange eventyr sammen. Og denne gangen bestemte de seg for å seile ut på havet. De seilte langt ut på havet, til dit hvor bølgene er så store som fjell. Så kom de til en tåke. Plutselig støter de på land. Et land som ikke står på noe kart.»

Les også:  Krever helsehjelp til barnevernsofre

Farfar har alltid fortalt Tom eventyr om havet, men en dag forteller farfar at han snart kommer til å forsvinne. Tom legger ut på en reise inn i farfars eventyr for å finne havets perle, det eneste som kan redde farfar.

«De Blåkledde» er en teaterforestilling for barn opp til 12 år. Forestillinga er basert på myter fra norsk kystkultur om usynlige, levende øyer og andre skapninger i havet. Forestillinga tar for seg hvordan det er å miste noen, og finne styrke og håp i minner og fortellinger.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

Forestillinga er en samproduksjon med Salten Friteater og Nordland Teater, og har støtte fra Norsk Kulturråd, Fond for lyd og Bilde, Davvi – Senter for scenekunst, Fond for Frilansere, RadArt, Seanse – art center og Samfunnsløftet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.