Aspmyra eksploderte etter Glimt-seier mot Dinamo Zagreb

glimt champions league

Bodø/Glimt fikk besøk på Aspmyra stadion av Dinamo Zagreb tirsdag kveld for kvalifiseringskamp til Champions League. Aspmyra var utsolgt, været var klamt men varmt og alt lå til rette for en historisk og spennende kamp for Glimt.

Begge lagene virker nervøse de første minuttene mens et fullsatt Apsmyra koker, men så løsner det litt for Glimt som presser på. Glimt kommer til flere gode sjanser, men ballen vil ikke inn. Men så løsner det etter 35 minutter: toppscorer i Eliteserien, Amahl Pellegrino, setter inn 1-0 for Glimt og Aspmyra eksploderer.

Etter scoringen fortsetter Glimt presset og det kunne fort blitt et par mål til, blant annet headet Salvesen i krysset og ut, men stillingen holder seg til pause.

Så kommer Dinamo Zagreb seg mer inn i kampen, men Glimt-trener Kjetil Knutsen gjør flere bytter og Glimt fortsetter trykket. Likevel kommer Dinampo Zagreb til en svær målsjanse, men det blir stang ut og Glimt slipper med skrekken.

Glimt kommer til flere sjanser og Dinamo Zagreb haler ut tiden til pipekonsert fra publikum, stillingen holder seg til 1-0 når dommeren blåser av.

– Det er en fantastisk kveld, men jeg føler at vi mangler kronen på verket. Å stå med 1-0 føles nesten som et tap, sier Pellegrino til TV 2.

Nå venter returoppgjøret mot Dinamo Zagreb på deres hjemmebane i Kroatia.