Snekkerpappaen Marius Skålvoll fra Bodø giftet seg: Sa JA i Blåkläder

Blåkläder

Hobbysnekkeren Marius Skålvoll, kjent som @snekkerpappaen på Instagram, elsker to ting: familien sin og oppussing. Hva var vel da mer naturlig enn å bære en skreddersydd dress fra Blåkläder i eget bryllup?

Da Marius Skålvoll (36) og samboeren Marie Elsfjordstrand Osbak begynte å legge planer for bryllupet sitt som skulle finne sted i august 2022, spøkte Marie om at hennes kommende mann burde gifte seg i arbeidsklær, ettersom han brukte det hver eneste dag.

Skålvoll er en del av Blåkläders ambassadør-stall, og Marie var den som først la ideen frem for Blåkläder ved anledning – fortsatt som en spøk. Men Blåkläder var med på ideen, og kastet seg raskt rundt for å se hvordan oppgaven kunne løses. 

– Jeg tenkte at det kunne være annerledes og ganske kult – og ikke minst veldig ekte, ettersom arbeidsklær fra Blåkläder spiller en stor rolle i Marius’ hverdag for øvrig. Men jeg hadde jo ingen anelse om at det faktisk kunne la seg gjøre, ler Osbak.

Les også:  Wood Hotel Bodø åpnet dørene med fullbooket restaurant og hotell

Skålvoll kunne ikke ha vært mer enig, og fremhever også at han på generelt grunnlag setter pris på å være en del av ambassadørfamilien til Blåkläder.

– Blåkläder har blitt en stor del av meg. Jeg går i deres klær 24/7, og «Blaklader-family», som ambassadør-konseptet kalles, er faktisk en form for familie. Det er mange aktører som snakker om bærekraft og slitestyrke – men Blåkläder gjør det i praksis. Her snakker vi slitestyrke av en annen dimensjon.

Ikke overraskende, så inngår bryllupsantrekk normalt ikke i Blåkläders sortiment. Men etter å ha hørt Skålvolls idé, sørget arbeidstøy-giganten for at en skredder kastet seg over oppgaven, og omgjorde stoffet de bruker i sine Chinos-bukser til en hel dress brudgommen kunne bære med stolthet.

– Det er utrolig kult at Blåkläder tente på ideen, og at de kastet seg rundt på den måten de gjorde. Det føltes absolutt riktig å si «ja» til Marie i det antrekket, smiler Skålvoll.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Skålvoll, som opprinnelig er politimann, har gjort seg bemerket i TV-programmet Eventyrlig Oppussing samt på Instagram med kontoen @snekkerpappaen, hvor han gjennom ulike glimt fra hverdagen deler inspirasjon og tips innen oppussing med sine snart 40.000 følgere. 

– Jeg setter familien foran alt annet i verden, og er en ekte hjemmekjær fyr som elsker å være sammen med barna som er 10, 7 og 4 år gamle. Utover dette er det renovering og oppussing som står i hodet på meg. Jeg elsker å pusse opp! smiler den nygifte familiefaren.

Skålvoll har renovert både hus og leiligheter, og gjennomført en drøss av andre oppussingsprosjekter. For ham kan det nesten ikke bli nok av oppgaver. 

– Jeg sitter sjelden i ro, kjeder meg aldri og har enorm arbeidskapasitet. Problemløsning er noe jeg på generelt grunnlag finner utrolig motiverende, sier Skålvoll.

Veien fremover kommer til å inneholde enda mer familieliv og oppussing for den nygifte @snekkerpappaen. Skålvoll tar nemlig en pause fra jobben som politi ut året for å fokusere på egne prosjekter. 

Les også:  Barnevernet i Bodø tar flest barn i hele landet

– Fra 1. september og ut året blir det en litt annerledes hverdag, hvor jeg kan fokusere enda mer på prosjekter knyttet til @snekkerpappaen. I tillegg skal vi bygge ut hjemme, som er et stort prosjekt. Livet har gått i ett ganske lenge nå, så det blir godt å få hodet litt over vannet. Jeg gleder meg! sier Skålvoll. 

– Ryktene sier også at du har en bucket-list som innebærer kjøp av kajakk, bygging av egen hytte og en reise med hele familien til Thailand. Noen sjanse for at noe av dette går i oppfyllelse med det første?

– Jeg håper det! Vi har i hvert fall begynt å spare til Thailand. Barna mine har praktisk talt vokst opp med konstant sagflis under beina, så det skulle bare mangle om ikke de skulle få dra på en ordentlig tur en dag. Dét fortjener de definitivt, avslutter Skålvoll.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.