Helsepartiet Bodø er stiftet

helsepartiet

Denne uken ble Helsepartiet Bodø stiftet. Behovet for et parti som har helse som sin første hjertesak er stort også i vår kommune. Ved neste kommunevalg vil velgerne også kunne stemme Helsepartiet i Bodø.

Leder for Helsepartiet Bodø er Hilde Marie Nohr, nestleder er Eva-Elisabeth Berg Larsgård. Øvrige styremedlemmer er Svein-Tore Berg Larsgård, Julia Gylseth og Inga-Lill Laumann.

– Vi gleder oss til å gå i gang med arbeidet, og ønsker nye og gamle medlemmer velkommen til å bli med og jobbe for et bedre og høyere prioritert helsevesen i Bodø, sier leder Hilde Marie Nohr

Les også:  LESERINNLEGG: Det rustes til helsestrid i Nord-Norge

Blant de forestående arbeidsoppgavene er videre utforming av Helsepartiets politikk, informasjonsmøter pasienter, pårørende og helseansatte – og planlegging av aktiviteter for medlemmer i Bodø.  

Helsepartiet har etter kommunevalget opplevd en strøm av henvendelser fra kommuner der vi ennå ikke stilte til valg. Bodø er første kommune der stiftelsesdokumentene er signert.Vi er veldig glade for den oppvåkning og det engasjementet vi nå ser, og spesielt i Bodø ,der kommunelaget har «sett dagens lys» på under to uker. Det er imponerende, sier leder og stifter av Helsepartiet, tidligere P4-programleder Lise Askvik.  

Les også:  LESERINNLEGG: Norsk bistand gir ikke verdens fattige økt velstand

– Vi er først og fremst opptatt av at befolkningen skal ha gode, offentlige tjenester, og selv om vi har politikk for mange andre arenaer, så er helsepolitikken kjernen i vår virksomhet fordi liv og helse er viktigst for hver og en av oss.  

Helsepartiet stilte i sitt første kommune- og fylkestingsvalg i åtte av landets elleve regioner og i elleve kommuner. Helsepartiet er nå representert med to kommunestyremedlemmer i Vanylven kommune og en i Arendal.

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

– Dersom du brenner for bedre kår for pasienter, helseansatte og pårørende, og har lyst til å bli med oss i arbeidet så ta kontakt med oss på vår Facebook-gruppe, oppfordrer nestleder Eva-Elisabeth Berg Larsgård

Helsepartiet er Norges nyeste parti. Det ble stiftet i januar 2017 og stilte til stortingsvalg i 18 fylker den 11. sept, med nesten 10.500 stemmer. Partiet har fylkeslag i alle fylker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.