ANNONSE: billige forbrukslån til jul

julebord

Julebordsesongen har allerede startet, og for mange har innkjøp av julegaver og julepynt også startet. Vi bruker alle litt mer penger i juletiden, men også i romjula. Derfor kan det være smart å ha litt ekstra penger.

Mange har fordommer om at forbrukslån er dyrt, men det stemmer ikke alltid, det er nemlig både dyre og billige lån. Og et billig forbrukslån kan man jo ikke klage på.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Et billig forbrukslån gjør at du har ekstra penger du kan bruke til å gjøre julen perfekt, og det koster ikke så mye heller. Dessuten så har du penger til å slå til på gode tilbud i romjula, man kan spare tusenvis på møbler, klær, elektronikk og alt mulig annet. Og har du et forbrukslån kan du med andre spare inn pengene med en gang.

Les også:  ANNONSE: Snusens skiftende landskap i Norge

Problemet er å finne billige forbrukslån. Men på internett er det faktisk enkelt.

Axo Finans er en ledende gratis lånetjeneste på nettet, man fyller ut en søknad om forbrukslån, og Axo Finans sender søknaden til massevis av norske banker. Bankene konkurrerer deretter om deg som kunde.

For deg betyr det billig forbrukslån. Smart, ikke sant?

God jul!

Eksempel eff.rente 15,84%, 65000,-, o/5 år, etabl.geb. 950,-, Totalt: 92334,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.