Fjernstyrt 3D robotstøvsuger i Bodø-butikkene

Electrolux.

Electrolux var først ute med lanseringen av robotstøvsugeren i 2001. Nå lanserer de PUREi9, markedets første robotstøvsuger med 3D Vision-teknologi som kan styres via en mobilapplikasjon.

Denne Electrolux robotstøvsugeren er laget for å gå svært grundig og effektivt til verks – samtidig som den kan betjenes via en app på mobilen.

– Støvsuging har alltid vært en tidkrevende form for husarbeid. De digitale funksjonene til PUREi9 er en aldri så liten revolusjon som vil gi deg tid til å gjøre andre ting, sier Nina Lorentzen, kategorisjef i Electrolux.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Electrolux PUREi9 kommer med et intuitivt 3D Vision-system som skanner rommet, unngår hindringer og sørger for grundig rengjøring fra hjørne til hjørne. I tillegg gir teknologien støvsugeren en overlegen selvstyringsevne. Med appen kan du enkelt tilpasse ulike programmer og starte støvsugeren når du ikke er hjemme.

Prisen? Tja, hva skal man si? Den er 8999,-.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.