Andreas bli ny leder for Nordvik i Glomfjord

nordvik glomfjord

Andreas Rafinus Rasmussen (30) blir leder for Nordvik sitt bilverksted i Glomfjord i Meløy. Driftslederteamet i Nordvik består i dag av 17 driftsledere som har ansvaret for daglig drift og oppfølging av Nordvik sine bilforhandlere og bilverksteder i Trøndelag, Nordland og Troms.

– Andreas har et brennende engasjement for faget og en solid kompetanse som vi tror vil komme godt med i rollen som driftsleder. Vi er takknemlig for at han ønsker å satse videre, forteller Regionleder Kåre Dybfest fra Nordvik.

Les også:  Bodø Bilutleie feirer 50 år: – Nærmest vokst opp i selskapet

Andreas startet sin karriere som lærling på bilverkstedet i Glomfjord i 2006 og ble fast ansatt etter endt læreperiode. Høsten 2011 var han den første bilmekanikeren i Norge til å gjennomføre det høyeste utdanningsnivået for Toyota mekanikere, og året etter ble han hedret med «Årets reise- og utdanningsstipend» fra Stiftelsen Bodø Håndverkerstand. De siste 6 årene har han jobbet som Teknisk Leder på Nordvik i Glomfjord.

Les også:  Arbeiderpartiet vil styrke veterinærtjenestene i Nordland

Andreas gleder seg til å ta fatt på sin nye arbeidshverdag

– Det er klart det blir spennende. Jeg har god erfaring som Teknisk Leder, men det skal bli gøy å komme enda tettere på den operasjonelle driften. Min viktigste oppgave blir å sørge for at Nordvik Glomfjord driftes godt lokalt og at vi sammen skaper gode opplevelser for kunder, kolleger og samarbeidspartnere.

Les også:  LESERINNLEGG: Kuttene vil ramme den nordnorske befolkningen!

Andreas overtar stillingen 1. mai etter sin far, Ragnar Rasmussen som blir ny kunderådgiver i Glomfjord.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.