Altibox forlenger avtalen med NENT

tv

Strømmetjenesten Viaplay integreres som en del av innholdet for Altibox’ over en million TV-seere og Altibox fortsetter distribusjon av NENT Groups Viasat-kanaler og norske TV-kanaler.

Den norske TV-, strømme- og bredbåndsleverandøren Altibox har forlenget den langsiktige distribusjonsavtalen med kringkasteren Nordic Entertainment Group (NENT Group). Senere i år vil Altibox sine TV-kunder få muligheten til å inkludere NENT Groups strømmetjeneste Viaplay som en del av abonnementet for første gang. Avtalen inkluderer også fortsatt tilgang til NENT Groups Viasportkanalene, Viasat Film, Viasat Ultra HD, Viasat FilmFavoritter og de norske kanalene TV3, Viasat4 og TV6.

– Vi er veldig fornøyde med å fornye vår langsiktige avtale med NENT Group som vi har hatt et godt samarbeid med gjennom mange år. Avtalen er i tråd med vår strategi om å utvide vårt underholdningstilbud til vår stadig stigende kundekrets. NENT Groups sterke underholdnings- og sportsinnhold passer perfekt til Altibox’ ledende TV- og strømmeplattform. Avtalen med NENT Group vil bidra til å fortsatt underholde kundene og styrke vårt tilbud som i EPSI-undersøkelsen har blitt vurdert av seerne som den beste TV-opplevelsen i Norge 9 av de 10 siste årene, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

– Altibox’ populære TV-tilbud har et bredt nedslagsfelt i Norge og dette utvidede samarbeidet er gode nyheter for seerne. Viaplay er den ledende nordiske strømmetjenesten og vil bli mulig å velge inn for mer enn en million Altibox-seere. Kundene kan se frem til å nyte de beste originalproduksjonene, internasjonale filmer og serier, barneinnhold og direktesendt sport. Fra neste år vil tilbudet vårt også inkludere vintersport som tiltrekker store seermasser i Norge. Vintersportinnholdet vil ytterligere styrke NENT Groups posisjon som innehaveren av de bredeste og mest relevante underholdningsopplevelsene, sier kommersiell direktør Kim Poder i NENT Group.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.