Alessandra til Eurovision 2023 med «Queen of Kings»!

musikk live

Alessandra Mele stakk av med seieren i årets Melodi Grand Prix-finale! 
Alessandra avsluttet med en bemerkelsesverdig seier lørdag kveld, og skal nå representere Norge i den internasjonale Eurovision-finalen i Liverpool i mai med låten «Queen of Kings«.

Den globale TikTok-sensasjonen har hatt en enorm suksess med vinnerlåten «Queen of Kings”, som siden slipp har hatt en eksplosiv vekst og strømmer i skyhøy fart oppover listene. Den har for øyeblikket blitt strømmet over svimlende 6 millioner ganger, som den mest strømmede finalistlåten i hele Europa!

Les også:  Engelske lydbøker øker

Det er takket være TikTok, hvor låten går viralt i både Europa og USA, med over 72 millioner visninger og 6200 videokreasjoner. I dag ligger låten på #5 på Spotifys topplister, som den høyest plasserte MGP-låten i Norge!

Som om ikke det var nok tok Alessandra i dag førsteplassen på Spotifys globale viral-liste! Tidligere denne uken inntok låten viral-listen i en rekke internasjonale territorier, deriblant som #2 i Sverige og #4 i UK og USA.
Låten er også inne på T200 i Finland (#44), Sverige (#79, opp 88 plasser i dag) og Ungarn (#177, opp 21 plasser i dag).

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

På TikTok har sounden over 7 millioner likes, i tillegg til 1,6 million totale visninger på YouTube. Alessandra og “Queen of Kings” har med andre ord allerede oppnådd historiske tall i norsk MGP-sammenheng.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.