ANNONSE: 3 tips for å finne riktig herresykkel

Å velge sin neste herresykkel er absolutt ikke noe man bør gjøre med øynene sine lukket. For en herresykkel er ikke bare en herresykkel – det finnes flere modeller, hver med sine egne fordeler. Så det anbefales derfor at du leser videre her, hvor du får disse 3 tipsene for å velge din nye herresykkel.

1.      Velg en sykkel med riktig antall gir

En god herresykkel er mye mer enn bare en tverrstang øverst på sykkelrammen. Du trenger også riktig antall gir, og her bør du som en tommelfingerregel sørge for å ikke gå over tråden. Det er tross alt ikke behov for å et stort antall gir hvis du bare planlegger å bruke sykkelen på flate byveier. Det anbefales derfor at du justerer antall gir etter terrenget som skal sykles på. Så hvis du f.eks. skal bruke sykkelen til bykjøring, kan du nøye deg med relativt beskjedent antall gir. Men hvis det til gjengjeld er snakk om å sykle i bakker eller ujevnt terreng, så vil det være best å velge en sykkel med minst 10 gir. Kjøp den her.

Les også:  ANNONSE: Les dette før du prøver keto-dietten

2.      Bli kjent med de forskjellige modellene

Når du først begynner å undersøke markedet for den nye herresykkelen din, vil du umiddelbart oppdage at det er mer enn bare en modell å velge mellom. Prøv f.eks. å se hva de forskjellige herresyklene utmerker seg til, så er du sikker på å få en herresykkel som passer dine behov:

Les også:  ANNONSE: Tre av de største kryptovaluta svindlene i 2022: Guide For Nybegynnere

–          Terrengsykler: som navnet antyder, så er det snakk om en herresykkel som er perfekt for terrengkjøring i naturen. Med andre ord får du en sykkel som er spesielt designet for å gi deg maksimal komfort og stabilitet – selv på de mest humpete skogstiene. Når det er sagt, vil ikke en terrengsykkel være det beste valget hvis det er høy hastighet du leter etter.

–          Racersykler: Hvis det er hastighet som er viktigst for deg bør du velge en racersykkel. Disse er designet for å gi deg høyest mulig fart – alt pakket i en utrolig lett sykkelramme. Også en perfekt løsning hvis du planlegger å ta herresykkelen ombord på regiontoget.

Les også:  ANNONSE: Slik kan du renovere kjøkkenet på budsjett

–          Bysykler: Med denne sykkelen vil du få dekket stort sett alle dine sykkelbehov i byen. Dette er en ekstremt robust og pålitelig herresykkel, som dermed er et sted mellom en terrengsykkel og en racersykkel. En klassisk «all-rounder» med andre ord.

3.      Vurder en elektrisk sykkel

Avslutningsvis er det i dag en fjerde type herresykkel som nyter en stadig økende popularitet i disse årene. Her tenker vi selvfølgelig på de populære elsyklene, som har den store fordelen at du kan få litt hjelp opp bakken. Og den gode nyheten er at du i dag kan få alle typer herresykler i en lekker elektrisk utgave. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.