logo apsmyra

Bodø/Glimt tok imot Strømsgodset på Aspmyra onsdag kveld under perfekte værforhold og med 600 tiloskuere. Allerede etter 5 minutter blir det 1-0 etter en scoring av Ulrik Saltnes. Godset svarte med en stor sjanse.

Men etter 15 minutter stor det 2-0 til Glimt etter Saltnes satte inn et mål igjen. Etter 30 minutter står det 3-0 til Glimt, det var Ola Solbakken som satte inn målet. Når kampen har gått 45 minutter står det 4-0 til Glimt, det var Erik Botheim som satte inn den. Så blåste dommeren til pause.

Etter 70 minutter blir det 5-0 til Glimt, det var Vetlesen som scorte. Etter 80 minutter klarer endelig Strømsgodset å sette inn 5-1, det var Mikkel Maigaard.

Men etter 85 setter Glimt inn 6-1, det var Lasse Nordås som scorte. Og rett etter blir det 7-1 til Glimt etter et mål av Axel Lindahl.

Rett før kampslutt setter Strømsgodset inn 7-2 , det var Gustav Valsvik som fant nettmaskene.

Det er utrolig gøy, jeg føler at vi fyrer på mange sylindre i dag, sier Glimt-trener Kjetil Knutsen.