10 strake seiere: Glimt vant 3-1 mot Molde

ball

Regjerende serievinner Molde tok ledelsen i toppkampen mot Bodø/Glimt søndag kveld, men Glimt vendte kampen til 3-1-seier. Dermed har laget fem poengs luke i toppen av Eliteserien.

Ohi Anthony Omoijuanfo scoret 0-1 for Molde på Aspmyra etter 10 minutter. Patrick Berg satte inn 1-1 for Glimt etter 25 minutter. Kasper Junker scoret 2-1 for Glimt og etter 71 minutter satte Jens Hauge inn 3-1 for Bodø/Glimt.

Med seieren tangerte de en 69 år gammel rekord. I 1951 vant Fredrikstad sine ti første kamper i det som da het hovedserien. Bodø/Glimt er det første laget som har klart å gjøre det samme, opplyser NRK.

– En fullstendig maktdemonstrasjon av oss. Vi dominerte kampen, og dette var en fullt fortjent seier, sa Junker til Eurosport.