Glimt fortsetter pang-sesongåpning med seier over Aalesund

glimt

Glimt fikk sin trede seier på rad med nok en imponerende seier, denne gangen på bortebane mot Aalesund søndag kveld.

Albert Grønbæk satte inn kampens første etter bare 5 minutter, og Faris Moumbagna satte inn 0-2 for Glimt etter 15 minutter. Det ble også stillingen til pause. Men det kunne vært flere mål til Glimt.

I andre omgang er det Amahl Pellegrino som setter inn 0-3 for Glimt etter 60 minutter i det som må beskrives som en imponerende sesongåpning for Bodø/Glimt.

– Vi går ut i hundre og scorer tidlig, og kontrollerer matchen fra start til slutt, sier Pellegrino til TV 2.