radioaktiv

Beredskapsplan for jodtabletter i Steigen ved atomulykke

Steigen kommune har et lager med jodtabletter til bruk ved atomulykker. En arbeidsgruppe i kommunen arbeider med en beredskapsplan for distribusjon av disse tablettene ved en eventuell ulykke. Blant annet inngår det... Les mer »
alkohol

Heimkommarpub på bitte lille julaften i Steigen

Om du er på hjemmebesøk i Steigen kan du treffe andre besøkende i jula. Det blir nemlig Heimkommarpub på bitte lille julaften i Nybrygga i Steigen. Ta gjerne på deg årets julegenser... Les mer »
machine machine

Nordnorske The Slaughter Slits topper Apple Music-liste i Norge

Eksil-helgelendingene The Slaughter Slits har fått et aldri så lite julemirakel, albumet «6agged, 6aped & 6angraped» som ble sluppet 30. November ligger nå inne på topp 100 listen over de mest populære... Les mer »
julelys

Julegateåpning i Helnessund

Det skal arrangeres julegateåpning i Helnessund, opplyser Steigen kommune. Arrangører av julegaveåpningen er Helnes Grendesenter med flere. Åpningen av julegaten i Helnessund går av stabelen lørdag 1. desember kl. 12.00. Les mer »
årets kokk 2018

Astrid Regine Nässlander fra Steigen nominert til Årets kokk 2018

Kokken Astrid Regine Nässlander fra Steigen er nominert til Årets kokk 2018 under Matprisen 2018. Matprisen er en hyllest til bønder, produsenter, kokker og formidlere som tenker bærekraft og miljø når de... Les mer »
tjen penger online

Kurs for gründere i vinter: Start opp Salten

Har du en forretningsidè? Kurset «Start opp Salten» gir deg innsikt i hva som kreves for å starte en bedrift, hvordan du går frem og hvem som kan hjelpe deg i etableringsprosessen.... Les mer »
halloween

Halloween Pub på Nybrygga i Steigen

Tradisjonen tro er det duket for Halloween Pub på Nybrygga i Steigen i Nordland, opplyser Steigen kommune. – Kle deg ut og kom ut til Helnessund for en skummel aften, oppfordrer arrangørene.... Les mer »
cermaq

Norges mest moderne foredlingsanlegg for laks åpnet i Steigen

Cermaq sitt nye, moderne foredlingsanlegg for laks ble offisielt åpnet av statssekretær Roy Angelvik i går. Anlegget skal være landets mest effektive av sitt slag. – Jeg er både imponert og ærbødig... Les mer »
sykkel

Barneløp på sykkel i Steigen

Steigen sportsklubb sykkel arrangerer barneløp med start ved inngangen til skihytta. Det er Steigen sportsklubb sykkel som arrangerer barneløpet, opplyser Steigen kommune. Bareløpet foregår på Saursfjord/Nakken, søndag 9. september kl. 13:00. Det... Les mer »
alkohol sigaretter

Oktoberfest i Nybrygga i Steigen

Tradisjonen tro er det Oktoberfest i Nybrygga med levende musikk og topp stemning, opplyser Steigen kommune. Oktoberfesten arrangeres i Nybrygga på Helnessund, lørdag 6. oktober 21.00. Les mer »