halloween

Halloween Pub på Nybrygga i Steigen

Tradisjonen tro er det duket for Halloween Pub på Nybrygga i Steigen i Nordland, opplyser Steigen kommune. – Kle deg ut og kom ut til Helnessund for en skummel aften, oppfordrer arrangørene.... Les mer »
cermaq

Norges mest moderne foredlingsanlegg for laks åpnet i Steigen

Cermaq sitt nye, moderne foredlingsanlegg for laks ble offisielt åpnet av statssekretær Roy Angelvik i går. Anlegget skal være landets mest effektive av sitt slag. – Jeg er både imponert og ærbødig... Les mer »
sykkel

Barneløp på sykkel i Steigen

Steigen sportsklubb sykkel arrangerer barneløp med start ved inngangen til skihytta. Det er Steigen sportsklubb sykkel som arrangerer barneløpet, opplyser Steigen kommune. Bareløpet foregår på Saursfjord/Nakken, søndag 9. september kl. 13:00. Det... Les mer »
alkohol sigaretter

Oktoberfest i Nybrygga i Steigen

Tradisjonen tro er det Oktoberfest i Nybrygga med levende musikk og topp stemning, opplyser Steigen kommune. Oktoberfesten arrangeres i Nybrygga på Helnessund, lørdag 6. oktober 21.00. Les mer »
sea king

Tettpakket program på Kystfolkets Helg i Helnessund

Det er duket for den biårlige folkefesten Kystfolkets Helg som arrangeres i Helnessund i Steigen, melder Steigen kommune. Og denne gangen er det et tettpakket program for hele familien. Kystfolkets Helg 2018... Les mer »
sea king

Sean King leter etter savnet kajakkpadler i Nordfolda i Nordland

Det er satt i gang redningsaksjon med Sea King etter at en kajakkpadler er meldt savnet i havområdet Nordfolda mellom Bodø og Steigen. Avisa Nordland skriver at personen ble meldt savnet av... Les mer »
fisk mat

Duket for Nordfolddagan 2018 i Steigen

Nordfolddagan er to dager med stemningsmagi for store og små som arrangeres annethvert år i «verdas vakreste bygd» i Steigen kommune. Årest Nordfolddagan går av stabelen 6. – 7. juli. Også dette... Les mer »
seilbåt sommer

Vestfjordseilasen 2018 arrangeres i Steigen

Bodø Seilforening arrangerer Vestfjordseilasen 2018 som går av stabelen 30. juni. Arrangementet strekker seg fra 28.6. til 30.6. med havrettsbord i Nordskot og Kabelvågdagene etter seiling lørdag. Steigen kommune melder på nett... Les mer »
flagg

Slik feires 17. mai i Steigen

17. mai-feiringen i Steigen starter med oppstilling av tog kl. 12.00 utenfor Allhuset. Toget starter kl. 12.30. Etterpå blir det folkefest med kaffe, kaker og leker kl. 13-15 i Allhuset. Steigen kommune... Les mer »
alkohol

Pubquiz på Nybrygga i Steigen

Lørdag 5. mai blir det pubquiz på Nybrygga i Steigen. Quizmaster Bjørn Tore er klar med varierte spørsmål om blant annet sport, geografi og film. Steigen kommune melder på nett at dørene... Les mer »