kajakk padling

Velkommen til Basecamp Salten 2019 i Steigen

Ungdom fra 8. klasse til 18 år inviteres til Basecamp Salten 2019 i Steigen. Har kan ungdommene prøve paintbal, kajakk, fjellklatring om mye annet. Basecamp Salten ønsker å stimulere til friluftsliv på... Les mer »
søppel

Søppelkrisen avblåst i Salten

Bodøposten.no rapporterte i februar om at en konkurs gjorde at søppeltømmingen i Salten-kommuner stanset. Det var Beiarn, Saltdal, deler av Fauske, Sørfold, Steigen, Hamarøy, deler av Gildeskål og Meløy som var rammet... Les mer »
søppel

Søppelkrise i Salten: Søppelet tømmes ikke før 11. mars!

Det blir ingen tømming av avfall for folk i Beiarn, Saltdal, deler av Fauske, Sørfold, Steigen, Hamarøy, deler av Gildeskål og Meløy før 11. mars. Dette fremkommer i en pressemelding fra Iris... Les mer »
arkiv nordland

Disse kommunene i Nordland får arkitvtilsyn i 2019

Offentlige organer er pliktig til å ha arkiv, til å dokumentere sin virksomhet og gi innbyggerne innsyn og tilgang til informasjon, og nå får flere kommuner i Nordland tilsyn, opplyser Radio Nord... Les mer »
mikrofon

Kevin Kildal med nytt standup-show i Steigen

Kevin har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom TV og satt opp sine egne turnéer, op nå skal han opptre i... Les mer »
radioaktiv

Beredskapsplan for jodtabletter i Steigen ved atomulykke

Steigen kommune har et lager med jodtabletter til bruk ved atomulykker. En arbeidsgruppe i kommunen arbeider med en beredskapsplan for distribusjon av disse tablettene ved en eventuell ulykke. Blant annet inngår det... Les mer »
alkohol

Heimkommarpub på bitte lille julaften i Steigen

Om du er på hjemmebesøk i Steigen kan du treffe andre besøkende i jula. Det blir nemlig Heimkommarpub på bitte lille julaften i Nybrygga i Steigen. Ta gjerne på deg årets julegenser... Les mer »
machine machine

Nordnorske The Slaughter Slits topper Apple Music-liste i Norge

Eksil-helgelendingene The Slaughter Slits har fått et aldri så lite julemirakel, albumet «6agged, 6aped & 6angraped» som ble sluppet 30. November ligger nå inne på topp 100 listen over de mest populære... Les mer »
julelys

Julegateåpning i Helnessund

Det skal arrangeres julegateåpning i Helnessund, opplyser Steigen kommune. Arrangører av julegaveåpningen er Helnes Grendesenter med flere. Åpningen av julegaten i Helnessund går av stabelen lørdag 1. desember kl. 12.00. Les mer »
årets kokk 2018

Astrid Regine Nässlander fra Steigen nominert til Årets kokk 2018

Kokken Astrid Regine Nässlander fra Steigen er nominert til Årets kokk 2018 under Matprisen 2018. Matprisen er en hyllest til bønder, produsenter, kokker og formidlere som tenker bærekraft og miljø når de... Les mer »