fotball

Åtte Bodø-klubber enig om historisk fotballavtale

Den 15. januar undertegnet åtte Bodø-klubber den historiske avtalen. Intensjonen og målsettingen med avtalen er å skape økt aktivitet og et best mulig tilbud til de aktive gjennom godt samarbeid og felles... Les mer »
glimt

Aleksander Foosnæs signerte for Glimt

Onsdag ble det klart at Aleksander Foosnæs har signert en toårskontrakt, og blir i klubben ut 2021. Han kommer fra Ranheim, opplyser Bodø/Glimt. – Som venstreback kan hurtigheten brukes både offensivt og... Les mer »
glimt

Fredrik André Bjørkan forlenger med Glimt

31. januar ble det klart at Fredrik André Bjørkan har forlenget kontrakten og blir i klubben ut 2021, opplyser Bodø/Glimt. – Det føles kjempebra å signere min tredje kontrakt med Glimt og jeg gleder meg... Les mer »
fotball

Vegard Leikvoll Moberg forlater Glimt

Etter en fantastisk sesong med Bodø/Glimt, som tok en andreplass i Eliteserien, har Vegard Leikvoll Moberg nå bestemt seg for at han er ferdig på Aspmyra. – Jeg snakket med dem (Glimt)... Les mer »
logo apsmyra

Historisk: Bodø/Glimt starter jentelag

Mandag ettermiddag tok styret i FK Bodø/Glimt en historisk beslutning. Høsten 2020 får vi se små Glimtjenter på fotballbanen. Klubben starter lag for 5-åringer, opplyser Glimt. Ifølge Bodøposten.no sine kilder er dette... Les mer »
glimt

Kasper Junker har signert for Glimt

Kasper Junker er klar for FK Bodø/Glimt etter å ha vært på lån i Stabæk fra AC Horsens, opplyser Glimt. Junker er spiss og har spilt i Danmark frem til låneavtalen med... Les mer »
ball

Glimt-spilleren Håkon Evjen kåret til eliteseriens beste spiller i 2019 og årets unge spiller!

Håkon Evjen, Patrick Berg og Fredrik André Bjørkan fra Bodø/Glimt var alle tre nominerte til «Årets unge spiller» i Eliteserien. Mandag ble Håkon Evjen kåret til vinner. I tillegg fikk han også kåret... Les mer »
logo apsmyra

VIDEO: Glimt tok sølv i Eliteserien – Molde tok gull!

To av landets beste lag møttes søndag kveld på Aker Stadion. Molde tok imot gjestende Bodø/Glimt og mye stod på spill. Glimt starte med disse spillerne: Ricardo Friedrich Erlend Dahl Reitan, Vegard... Les mer »
glimt

Håkon Evjen, Patrick Berg og Fredrik André Bjørkan nominert til årets unge spiller i Eliteserien

Tre Glimt-spillere, Håkon Evjen, Patrick Berg og Fredrik André Bjørkan, er nominert til å bli kåret til årets unge spiller i Eliteserien, opplyser Glimt. De tre spillerne fra Bodø/Glimt er de eneste... Les mer »
glimt

VIDEO: Glimt sikret medalje etter historisk seier over Kristiansund

Glimt har lenge vært i kamp om medaljeplass i Eliteserien og etter dagens seier over Kristiansund på Aspmyra er det nå klart at det blir medalje på Bodø/Glimt. Glimt startet med Nikita... Les mer »