logo apsmyra

Glimt best av alle – På økonomi

Norges Fotballforbund har nylig presentert de halvårlige tallene i norske fotballklubber, hvor de rangerer klubbenes økonomi i rød, gul eller grønn sone. Bodø/Glimt er noe engang i grønn sone, noe klubben har... Les mer »
glimt

Håland ble matchvinner da Glimt tapte mot Molde

Bodø/Glimt tok imot Molde på hjemmebane for en runde i Eliteserien. Glimt var i desperat jakt etter poeng, mens Molde hadde tatt sin tredje strake seier før kampen. Med sin ellevte scoring... Les mer »
ball

Glimt tapte borte mot Haugesund

Etter cup-exiten hadde revansjelyste Glimt-spillere dratt for å spille bortekamp mot FK Haugesund. Det var fine værforhold under fotballkampen men det hjalp ikke Glimt. Første omgang gikk uten scoringer, men i andre... Les mer »
logo apsmyra

VIDEO: Glimt ute av cupen – Start vant med knepen seier

Det var duket for kvartfinale i norgescupen i fotball på bortebane mellom Start og Bodø/Glimt. Kjetil Rekdals Start gikk raskt i ledelsen etter bare minutter. Ikke lenge etter utlignet Glimt. Det var... Les mer »
glimt

Glimt tapte mot Start på Aspmyra

Bodø/Glimt tok imot Start på Aspmyra søndag kveld. Start har ikke vinnet en bortekamp på flere år så alt lå til rette for en seier for Glimt. Men slik gikk det ikke.... Les mer »
fotballbane

Uavgjort for Glimt borte mot Sandefjord

Eliteseriekampen mellom Sandefjord og Bodø/Glimt søndag endte 1–1. Det var 0-0 til pause. Glimt tok ledelsen, men angrepsspiller Mohammed Fellah som sikret Sandefjord ett poeng i den 22. runden av serien. Sandefjord... Les mer »
logo apsmyra

Marco Tagbajumi signerte for Bodø/Glimt

Spissen Marco Tagbajumi har signert for Glimt. Kontrakten er for ut året 2018. Tabajumi har tidligere spilt på Lillestrøm og Strømsgodset, og kom nylig fra den irske klubben Dundalk opplyser Glimt.no. –... Les mer »
aspmyra

Glimt knuste Sarpsborg på Aspmyra

Glimt tok imot Sarpsborg 08 hjemme på Aspmyra. Begge lagene trengte en seier, men Sarpsborg 08 trengte nok en seier mest. Slik gikk det ikke. Glimt scoret det første målet og kontrollerte... Les mer »
fotballbane

VIDEO: Glimt vant slaget om Nord-Norge i Tromsø

Glimt vant slaget om Nord-Norge på Alfheim i kveld. Resultatet ble til slutt 2-1 til de helgule, dermed ble det revansj fra forrige oppgjør da Bodø/Glimt tapte mot Tromsø. Tromsøs tapsrekke vokste... Les mer »
aspmyra

Amper poengdeling på Aspmyra

Oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Odd i kveldens eliteserie i fotball på Aspmyra endte 1-1. Kristian Fardal Opseth sendte hjemmelaget i føringen 22 minutter ut i første omgang, men fire minutter senere utlignet... Les mer »