tribune publikum

Styret i Glimt med tiltak etter ulovlig pyro

I kjølevannet av hendelsen med ulovlig bruk av pyro i forkant av kampen mot Tromsø har FK Bodø/Glimt vedtatt å gjøre grep for å sikre sikkerheten til publikum på Aspmyra, opplyser Glimt.... Les mer »
fotballbane

Uavgjort mellom Lillestrøm og Glimt

Bodø/Glimt besøkte Lillestrøm på Åråsen stadion søndag kveld, men det ble ikke seier denne gangen. Glimt startet med dette laget: Ricardo Freidrich, Erlend Dahl Reitan, Brede Mathias Moe, Vegard Bergan, Fredrik André... Les mer »
glimt

Superlag: Glimt vant 4-0 over TIL

Bodø/Glimt tok imot gjestende Tromsø IL på Aspmyra søndag kveld. Glimt startet med Ricardo Friedrich, Reitan, Moe, Lode, Bjørkan, Evjen, Berg, Saltnes – Zinckernagel, Moberg og Hauge. Tromsø startet med Kongshavn, Andersen,... Les mer »
glimt supporter

Uavgjort mellom Ranheim og Glimt

Bodø/Glimt besøkte Ranheim i Trondheim søndag kveld. Ranheim tok tidlig ledelsen og det så lenge ut som Glimt kom til å tape. Men to minutter på overtid scoret innbytteren Jens Petter Hauge... Les mer »
fotball

Håkon Evjen sa nei takk til Manchester City

Manchester City skal ha jobbet for å hente Håkon Evjen (19) fra Bodø/Glimt, opplyser VG. Men nordlendingen gikk i stedet til nederlandske AZ Alkmaar for en rekordsum. – Det er utrolig artig... Les mer »
amor glimt

Amor Layouni går fra Glimt til Pyramids FC

Amor Layouni har spilt sin siste kamp for Bodø/Glimt. Tirsdag kveld ble det enighet om overgang til Pyramids FC, opplyser Glimt. – Layonui kom til Glimt i 2017, og har siden den... Les mer »
logo apsmyra

Bekreftet: Håkon Evjen går til AZ Alkmaar

Bodøposten.no publiserte i går nyheten om at ifølge Eurosport var Håkon Evjen muligens på vei til AZ Alkmaar. Nå har Glimt bekreftet nyheten. Den 1. januar 2020 forlater Håkon Evjen Bodø/Glimt og... Les mer »
fotballbane

Eurosport: Håkon Evjen på vei fra Glimt til nederlandsk klubb

Fotball-talentet Håkon Evjen kan være på vei til utlandet. Det er Eurosport som forteller at han er i Nederland i forhandlinger med AZ Alkmaar, klubben til de norske landslagsspillerne Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø.... Les mer »
fotball

Dramatisk på Aspmyra: 3-3 for Glimt mot Stabæk

Bodø/Glimt tok imot gjestende Stabæk på Aspmyra søndag kveld. Glimt skal ikke ha imponert tidlig i kampen, men opphentingen var dramatisk. Det startet oppskriftsmessig med 1-0 til Glimt av Evjen etter bare... Les mer »
ball

Odd vant 3-1 over Glimt

Grønnkledde Glimt gjestet Odd på bortebane med ledelse i Eliteserien, men Odd meldte seg på gullkampen med en seier over Bodø/Glimt fredag kveld. Dette var troppen som startet mot Odd: Ricardo Friedrich... Les mer »