logo apsmyra

Opseth klar for toppklubb i Tyrkia

Bodø/Glimt-spilleren Kristian Fardal Opseth er klar for den tyrkiske eliteserieklubben Erzurumspor, melder flere medier. Dette skal være bekreftet av den tyrkiske klubben. Bodø/Glimt-spissen Kristian Fardal Opseth er dermed kun en legesjekk unna... Les mer »
logo apsmyra

Glimt: Overgang for Martin Bjørnbak og Eirik Wollen

Bodøposten.no trykket 17. januar nyheten om ryktene rundt Glimt-kapteinen Martin Bjørnbak som kunne være på vei til Molde. Nå har Bodø/Glimt bekreftet ryktene. – Nye utfordringer føles rett. Molde satser på en... Les mer »
glimt

Martin Bjørnbak på vei til Molde?

Flere medier melder om at Bodø/Glimt-kapteinen Martin Bjørnbak skal være på vei fra Glimt til Molde Fotballklubb og Aker stadion. – Martin Bjørnbak har utviklet seg til å bli en av de... Les mer »
logo apsmyra

Millionavtalen for Glimt ble ikke betalt

Bodøposten.no publiserte i august i fjor nyheten om at Bodø/Glimt hadde inngått en sponsoravtale på 10 millioner kroner med amerikanske Geddes Lab. I ettertid har det vært flere kritiske rapporter i media... Les mer »
logo apsmyra

Stig Johansen fortsetter som trenerutvikler i Glimt

Johansen har hatt stilling som trenerutvikler i to år allerede, og var den første i Norge som ble ansatt som trenerutvikler, og nå har han signert for fire nye år, opplyser Bodø/Glimt.... Les mer »
coolbet

Anders fra Bodø er klar for NM-finalen i flaks!

Bodøværingen Anders Fenne Ellefsen er en av seks deltakere som skal kjempe om 250 000 kroner, og en prestisjetung tittel i NM-finalen i flaks i Tallinn. Det er det tett på norskeide... Les mer »
glimt

Glimt berget plassen!

Bodø/Glimt berget plassen i Eliteserien i 2019. Det er klart etter at Glimt spilte uavgjort borte mot RBK i siste runde av årets eliteserie. Det var 0-0 til pause og Glimts Saltnes... Les mer »
come on!

Analytiker: Matematikken sender Stabæk ned

Kommende lørdag er det duket for siste oppgjør i Eliteserien 2018. Det ligger an til å bli en thriller uten like, der Strømsgodset, Stabæk, Lillestrøm eller Start kan ende med måtte ta... Les mer »
glimt

Nedrykksdramaet fortsetter: Uavgjort for Glimt

Glimt tok imot Vålerenga på Aspymra søndag kveld. Etter 12 minutter ble det scoring for Glimt , men rett før pausen blir det scoring for VIF. Og det blir faktisk ikke flere... Les mer »
glimt

NEDRYKKSDRAMA: Uavgjort for Glimt

Bodø/Glimt kjemper for livet i Eliteserien. Mandag spilte Glimt borte mot Lillestrøm. Og begge lagene var på desperat poengjakt. Kampen var spennende, men endte likevel med 1-1. Dermed fortsetter nedrykksdramaet både for... Les mer »