kulturnatt

Her er programmet for Kulturnatt 2019 i Bodø

Snart er det duket for Bodøs nye årlige tradisjon: Kulturnatt. Konserter, restauranter og butikker holder nattåpent for å gi Bodøs befolkning en flott kulturell opplevelse. Foreningen Bodø sentrum har nå offentliggjort programmet... Les mer »
politibil

En til sykehuset etter «hendelse» i Glasshuset i Bodø

Politiet rapporterer at en person er sendt til sykehuset etter «en hendelse» i Glasshuset i Bodø torsdag kveld. En mistenkt er pågrepet i saken, forteller operasjonssentralen i Nordland. Hva hendelsen går ut... Les mer »
valhalla

Valhalla gastrobar i Bodø med villsvin og rein på menyen

Trond Kristian Solås åpnet nylig dørene til Valhalla i Glasshuset i Bodø sentrum. Valhalla ligger i lokalene til tidligere Smiths Sportsbar og satser på en spennende matmeny. – Maten på Valhalla er nordisk inspirert, vi... Les mer »
politi

Slåssing i Glasshuset: En person til legevakta

Politiet i Bodø rapporterer at to personer slåss i Glasshuset i Bodø natt til søndag. Begge personene skal være i 20-årene. Den ene personen fikk et kutt i hodet og ble kjørt... Les mer »
politi

Travel natt med mye bråk for politiet i Bodø

Natt til søndag: Først måtte politiet på en privat adresse å be folk om å dempe volumet, senere måtte politiet skille to unge menn utenfor Samfunnet som var i håndgemeng. Deretter måtte... Les mer »
elkjøp

Elkjøp Phonehouse blir kontantfri

Stadig færre kunder handler elektronikk med kontanter. Nå velger elektronikkjeden å teste kontantfrie Phonehouse-butikker, og samtidig tilby flere betalingsalternativer. Det betyr at Elkjøp Phonehouse-butikken i Glasshuset i Bodø blir kontantfri. Besøkende hos... Les mer »
glitter

Vårens motemust: Ny shopperveske fra Glitter

Den nye vesken er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Shoppervesken kommer i tre forskjellige varianter: svart, beige og med striper. Shoppervesken vil være i butikkene i Glasshuset og City... Les mer »
politibil

Stjal jakke fra butikk i Glasshuset: Tatt av politiet

En mann på 50 år stjal en jakke fra en butikk i Glasshuset og løp derfra torsdag ettermiddag, opplyser politiet i Bodø. Politiet fikk fatt i mannen og 50-åringen ble avhørt og... Les mer »
passasjer

Skal teste førerløs buss i Bodø

Fra onsdag 24. til fredag 26. oktober arrangeres Framtidsdager av Smartere Transport Bodø. Som et ledd i Framtidsdager kan passasjerer i Bodø teste en førerløs buss som skal gå mellom Stormen og... Les mer »
joddski

MUSIKK: Joddski – Hedersmann

I dag slapp den hardtarbeidende rapperen Joddski tredje låt fra sitt pågående prosjekt «Glasshuset», nemlig den selvironiske og humoristiske låten «Heidersmann». Glasshuset er også navnet på Bodøs overbygde handlegate, og sammen med... Les mer »