Terningkast 6: Peppes Pizza i Bodø et trygt valg

peppes

Det finnes flere pizza-restauranter i Bodø og en av de mest kjente er nok Peppes Pizza. Peppes Pizza holder til i Storgata 3 ved Glasshuset i Bodø sentrum.

Peppes er nok Norges mest kjente navn innen pizza, og det er det en grunn til. Peppes-restauranter er trivelige og Peppes-pizzaer har en egen smak som vi nordmenn liker.

Bodøposten.no har besøkt Peppes Pizza i Bodø og testet pizzaen. Lokalene er trivelige og det er også betjeningen. Peppes har ingen lang ventetid og det passer nok for de sultne. Så til testen;

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Førsteinntrykket av en Peppes-pizza skuffer ikke. Det er masse fyll på pizzaen. Og den er perfekt stekt. Peppes sin egen pizzasaus er nydelig, og sammen med en perfekt stekt bunn og masse fyll er Peppes Pizza i Bodø et trygt valg.

Kvaliteten på fyllet var også en positiv overraskelse, for det skal noe til å holde høy standard på alt til enhver tid. Men Peppes Pizza i Bodø har full kontroll.

Les også:  4. april er gulrotens dag

Her får du neppe noen negative overraskelser. Peppes Pizza i Bodø følger Peppes-oppskriften perfekt og ut av restauranten kommer fornøyde pizza-kunder. Det kan undertegnede garantere.

For å oppsummere: koselige omgivelser, hyggelig service og nydelig pizza med masse fyll. Det må bli terningkast 6.

Det er med andre ord lett å forstå hvorfor det finnes Peppes-restauranter over hele landet. Peppes er et trygt valg for de pizza-sulte.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.