Roy Ekrem ny daglig leder i Svolvær

nordvik

Roy Ekrem (46) skal lede Toyota forhandleren Nordvik AS i Svolvær. Han er utdannet sosionom og har jobbet de siste 17 årene i en lokal attføringsbedrift med ansvaret for oppfølging og kartlegging. Nå går han inn i sjefsrollen i Nordvik sin Toyota forhandler i Svolvær.

– En unik mulighet i en spennende bedrift, sier Roy Ekrem.

Nordvik består av 20 lokale Toyota-forhandlere og -verksteder i Trøndelag, Nordland og Troms. Bedriften er en del av Nordvik Gruppen.

Les også:  40 millioner kroner til forskning på bærekraftig hav i Nord-Norge

– Nordvik er en solid aktør med lang historie. Jeg ser frem til å være en del av satsingen på Toyota i Svolvær. Det blir spennende å komme skikkelig i gang og bli enda bedre kjent med en spennende bedrift.

Administrerende direktør i Nordvik, Christian Nordvik er glad for å ha Roy med på laget:

– Roy har unik kompetanse og erfaring som kommer godt med i rollen som daglig leder. Han er god med folk og deler engasjementet vårt om å få flere i arbeidslivet. Vi er sikker på at han vil legge til rette for gode opplevelser sammen med teamet i Svolvær.

Les også:  Nye tall: Slik endte årets båtsesong i Nordland

Roy blir en del av et team bestående av 9 medarbeidere som fordeler seg på bedriftens forretningsområder: Bilsalg med nye og brukte Toyota, samt bilverksted for service og vedlikehold. De reparerer alle bilmerker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.