Test: Super frokost hos Radisson Blu Hotel Bodø

radisson

Radisson Blu Hotel i Bodø er et av byens største og mest sentrale hoteller. Radisson Blu Hotel Bodø ligger rett ved småbåthavna, Stormen konserthus og Glasshuset shoppingsenter. I første etasje finner du også den asiatiske restauranten Omha.

Standarden på rommene på de store hotellene i Bodø er nok sikkert ganske lik, så de fleste turister og reisende er sikkert mest opptatt av frokosten på hotellene, det er nok der de viktige forskjellene egentlig ligger. Bodøposten.no har derfor testen hotellfrokosten på Radisson Blu Hotel Bodø:

Frokostsalen ligger i andre etasje og har utsikt rett ut mot småbåthavna i Bodø sentrum. Frokostbuffeten var overraskende stor og utvalget var imponerende.

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Det var flere typer brød, pålegg, knekkebrød, varmretter, yoghurt, juicer, frukt, grønnsaker og det var crossianter, wienerbrød og muffins. Det som ble testet er nok det de fleste bruker spise under en frokost.

Alt som ble testet var topp, for eksempel var brødet rykende ferskt. Servicen imponerte også, personalet var kjempeflinke. Men frokosten hos Radisson Blu Hotel Bodø hadde flere andre ting som gjorde den helt super.

Alle bordene hadde en kanne med varm kaffe, og det er praktisk om du vil ha flere kopper. Og alle bordene hadde en frokostmeny, på den finner du enda flere varmretter kjøkkenet kan lage helt ferskt bare for deg. Det er imponerende!

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Frokostsalen hadde dessuten en egen drikkebar der du kan få forskjellige typer kaffe som espresso og ulike typer te. Ja, det var til og med forskjellige typer vann.

Og kanskje best av alt: Radisson Blu Hotel Bodø har en romslig altan med sitteplasser slik at du kan nyte frokosten og utsikten utendørs når været tillater det.

Radisson Blu er en hotellkjede med hoteller rundt hele verden, og Radisson Blu Hotel Bodø leverer en frokost Radisson Blu kan være stolte av. Det må bli terningkast 6.

Les også:  Nordmenn på ferie: Frykter magetrøbbel mer enn skogbrann

Om jeg skal beskrive frokosten med ett ord må det bli super.

Så om du skal bestille hotell i Bodø kan du trygt booke et rom på Radisson Blu Hotel Bodø, her får du topp service og en super frokost.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.