nornickel

Norge og Russland feirer 75-års jubileum for Petsamo-Kirkenes offensiven i andre verdenskrig

Norge og Russland feirer et historisk jubileum med flere internasjonale arrangement i begge land. Petsamo-Kirkenes-offensiven var den siste store offensiven i den arktiske regionen under andre verdenskrig. Begge land minnes og hedrer... Les mer »
sony

Hør George Michaels musikk i årets julefilm Last Christmas

Filmen Last Christmas kommer på norske kinoer den 8. november og vil gå på kino over hele verden fram til 27. desember. Filmen Last Christmas ble til etter at den anerkjente, britiske filmprodusenten David Livingstone snakket om... Les mer »
nornickel

VIDEO: Nornickel dokumentarfilm «Caring» smeltet hjertene til juryen i Cannes

I de fjerntliggende landområdene i Nordvest-Russland, som grenser til Finland og Norge, er det tøffe leveforhold og det kan minne om råheten i Game of Thrones. – Livet er ikke enkelt i... Les mer »
universal

MUSIKK: Cashmere Cat slipper albumet «Princess Catgirl»

Princess Catgirl, Cashmere Cat sin nye følgesvenn, har vi stiftet bekjentskap med gjennom singlene «Emotions» og «For Your Eyes Only». Begge låtene har blitt akkompagnert av Jake Schreier-regisserte videoer som inneholder den... Les mer »
warner

MUSIKK: Kaptein Sabeltann ute med albumet «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant»

I 30 år har Kaptein Sabeltann-sangene blitt sunget av små og store sjørøvere over hele landet. I dag slippes helt nye versjoner av noen av de kjente og kjære låtene i forbindelse... Les mer »
fox

«American Horror Story: 1984» med norgespremiere i morgen

Den Emmy- og Golden Globe-vinnende grøsserserien er tilbake med en niende sesong, «American Horror Story: 1984». Serien har norgespremiere torsdag kl. 22.00 på FOX. en prisbelønte serien har i flere sesonger skremt... Les mer »
nordisk film

Julefilm på kino: Snekker Andersen og Julenissen

Både Snekker Andersen og Julenissen er tilbake på kino i en ny julefortelling for hele familien. Se ny trailer fra «Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var... Les mer »
teater

Hektisk innspurt mot Fjellfilmfestivalen

Om to uker inntar over 1000 film og friluftsinteresserte Gjendesheim til det som har blitt Nordens største festival for Fjellfilmer. Det er mye som skal på plass før den tid. Blant annet... Les mer »
viaplay

Ny Viaplay-dokumentar om arven etter Charles Manson

Manson’s Bloodline er en Viaplay Original i fire deler som følger kultleder og massemorder Charles Mansons barnebarn, Jason Freeman, i et forsøk på å møte bestefaren og forstå mer av sin egen... Les mer »
månen astronaut

Feirer 50 år siden månelandingen: Ny dokumentar og tre astronauter besøker Norge!

I sin berømte tale i 1962 hadde president John F. Kennedy lovet å sende en mann til månen før utgangen av 1960-årene. «Vi velger å reise til månen i dette tiåret, ikke... Les mer »