viaplay

Ny Viaplay-dokumentar om arven etter Charles Manson

Manson’s Bloodline er en Viaplay Original i fire deler som følger kultleder og massemorder Charles Mansons barnebarn, Jason Freeman, i et forsøk på å møte bestefaren og forstå mer av sin egen... Les mer »
månen astronaut

Feirer 50 år siden månelandingen: Ny dokumentar og tre astronauter besøker Norge!

I sin berømte tale i 1962 hadde president John F. Kennedy lovet å sende en mann til månen før utgangen av 1960-årene. «Vi velger å reise til månen i dette tiåret, ikke... Les mer »
viaplay

«Okkupert» skal avsluttes – Siste sesong kommer i år

Den norske serien har blitt hyllet av utenlandske medier og kjendiser, og sammenlignet med «Homeland». Nå er den tredje og siste sesongen av «Okkupert» snart ferdig innspilt, og historien skal avsluttes på... Les mer »
kino

Kortfilmfestivalens publikumspris til Kaveh Tehranis «The Manchador»

Vinneren av årets Publikumspris er Kaveh Tehranis «The Manchador». Dette er det første året Kortfilmfestivalen inkluderer en publikumspris. Vinneren av Publikumsprisen ble stemt frem av festivalpublikummet blant de norske filmene i Norsk Kortfilm- og Kort... Les mer »
friflyt

Klart for Norges største sykkelfestival i Trysil

Festivalsjef Tonje Sameien hos arrangøren Terrengsykkel, gleder seg til ønske deltagerne velkomne med det mest komplette programmet noensinne på en Europas beste sykkeldestinasjoner. Hun lover lave skuldre, god stemning og masse sykkelglede... Les mer »
altibox

Altibox støtter norske filmspirer

Altibox går inn som sponsor av Kortfilmfestivalen. Nå introduserer festivalen nye priser som skal løfte frem lovende filmtalenter. Kortfilmfestivalen er Norges nest eldste filmfestival, og 12. – 16. juni blir den arrangert... Les mer »
proud experience

Gull til den norske filmen «The Proud Experience»

Filmen «The Proud Experience» har i snart et år rørt millioner av mennesker verden over. Nå har den vunnet gull i den prestisjefylte, internasjonale kommunikasjonsprisen SABRE Awards. I konkurranse med tusenvis av... Les mer »
nho

Selg Norge-prisen 2019 til filmprodusent Per Henry Borch

Filmprodusent Per Henry Borch (49) er tildelt NHO Reiselivs Selg Norge-pris for sitt arbeid med å markedsføre Norge som innspillingsland. Ålesunderen, som er linjeprodusent i norske avdelingen til det islandske filmselskapet Truenorth,... Les mer »
sodastream

Game of Thrones-stjernene sier farvel – til plastflasker

I forbindelse med den siste sesongen av Game of Thrones tar stjernene ThorBjörnsson ”The Mountain”, Hannah Waddingham “Septa” og Kristian Narin “Hodor” ikke bare avskjed med den populære serien. I SodaStreams nyeste... Les mer »
sal konsert kino

Flere priser til norske filmskapere

Kortfilmfestivalen utvider med tre nye priser. I år får også festival-publikummet for første gang anledning til kåre en prisvinner. Hele tre nye priser skal deles ut under årets Kortfilmfestival. Disse omfatter en... Les mer »