tv2

Fire nye Beck-filmer får premiere på C More og TV 2 Sumo

I februar begynner innspillingene av den 39. Beck-filmen i rekken og når innspillingene blir klare i sommer, vil totalt 42 filmer være produsert med Peter Haber i hovedrollen som Martin Beck.  De... Les mer »
nrk

Ny arkivavtale mellom NRK og Norwaco

NRK og Norwaco er enige om hovedtrekkene for en ny arkivavtale. Den nye avtalen sikrer at en stor del av innholdet i NRKs arkiver fra før 1997 fortsatt vil være tilgjengelig for... Les mer »
tunnel

Tunnelen – Virkelighetsnær og aktuell

25. desember vises katastrofefilmen «Tunnelen» for første gang på storkino i Norge. Vi har snakket med seniorrådgiver for energi og sikkerhet i Kiwa, Per Arne Lindvik, om realiteten rundt innholdet i filmen.... Les mer »
nordisk film

Norsk film om jødeforfølgelsen «Den største forbrytelsen» filmes nå

Forrige uke startet innspillingen av storfilmen «Den største forbrytelsen», som blir den første norske spillefilmen om jødeforfølgelsen under andre verdenskrig. I hovedrollen som Charles Braude møter vi Jakob Oftebro og i en... Les mer »
nordisk film

Snekker Andersen og Julenissen – Årets største norske kinofilm!

Alf Prøysen har nok en gang erobret landets kinoer. Så langt har over 260.000 små og store nisser tatt turen til kinoen for å fylles med ekte norsk julestemning. Det betyr at... Les mer »
cappelen damm

Jul i Blåfjell feirer 20-års jubileum med julehefte, frimerke og film!

I fjor talte folket, og kåret Gudny Ingebjørg Hagens «Jul i Blåfjell» til tidenes beste julekalender. I år kan serien feire 20-års jubileum. Samtidig er det 40 år siden NRK sendte sin første julekalender, «Jul... Les mer »
land rover

VIDEO: Land Rover Defender i ny James Bond film

Land Rover lar fansen prøvesitte den nye Defender på filmsettet til «No Time To Die», den 25. offisielle James Bond-filmen, i en teaservideo som er laget for å kunngjøre bilmerkets forlengede samarbeid med EON... Les mer »
universal

MUSIKK: Charlie’s Angels soundtrack ute nå

Nå slippes det etterlengtede soundtracket til nyinnspillingen av Charlie’s Angels, med kinopremiere i Norge i januar 2020. Albumet inkluderer tidligere utgitte «Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angel)» av Ariana Grande, Miley Cyrus... Les mer »
film

Tarjei Vesaas’ kritikerroste hovedverk «Fuglane» har endelig blitt spillefilm på norsk

Viper Film AS har i samarbeid med regissør Anders T. Andersen, mannen bak TV-serien Berlinerpoplene og suksessforestillingen Lazarus på Det Norske Teater, produsert spillefilmen Fuglane. Filmen har en rekke av landets fremste... Les mer »
tv3

Snart klart for premieren av «Besatt» på TV3

Torsdag 31. oktober slippes alle episodene til Viaplays nye krimserie «Besatt», med Anders Baasmo og Anders Danielsen Lie i hovedrollene. Se den offisielle traileren her. Fire innvandrergutter blir funnet døde i et... Les mer »