nordisk film

Snekker Andersen og Julenissen – Årets største norske kinofilm!

Alf Prøysen har nok en gang erobret landets kinoer. Så langt har over 260.000 små og store nisser tatt turen til kinoen for å fylles med ekte norsk julestemning. Det betyr at... Les mer »
cappelen damm

Jul i Blåfjell feirer 20-års jubileum med julehefte, frimerke og film!

I fjor talte folket, og kåret Gudny Ingebjørg Hagens «Jul i Blåfjell» til tidenes beste julekalender. I år kan serien feire 20-års jubileum. Samtidig er det 40 år siden NRK sendte sin første julekalender, «Jul... Les mer »
land rover

VIDEO: Land Rover Defender i ny James Bond film

Land Rover lar fansen prøvesitte den nye Defender på filmsettet til «No Time To Die», den 25. offisielle James Bond-filmen, i en teaservideo som er laget for å kunngjøre bilmerkets forlengede samarbeid med EON... Les mer »
universal

MUSIKK: Charlie’s Angels soundtrack ute nå

Nå slippes det etterlengtede soundtracket til nyinnspillingen av Charlie’s Angels, med kinopremiere i Norge i januar 2020. Albumet inkluderer tidligere utgitte «Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angel)» av Ariana Grande, Miley Cyrus... Les mer »
film

Tarjei Vesaas’ kritikerroste hovedverk «Fuglane» har endelig blitt spillefilm på norsk

Viper Film AS har i samarbeid med regissør Anders T. Andersen, mannen bak TV-serien Berlinerpoplene og suksessforestillingen Lazarus på Det Norske Teater, produsert spillefilmen Fuglane. Filmen har en rekke av landets fremste... Les mer »
tv3

Snart klart for premieren av «Besatt» på TV3

Torsdag 31. oktober slippes alle episodene til Viaplays nye krimserie «Besatt», med Anders Baasmo og Anders Danielsen Lie i hovedrollene. Se den offisielle traileren her. Fire innvandrergutter blir funnet døde i et... Les mer »
nornickel

Norge og Russland feirer 75-års jubileum for Petsamo-Kirkenes offensiven i andre verdenskrig

Norge og Russland feirer et historisk jubileum med flere internasjonale arrangement i begge land. Petsamo-Kirkenes-offensiven var den siste store offensiven i den arktiske regionen under andre verdenskrig. Begge land minnes og hedrer... Les mer »
sony

Hør George Michaels musikk i årets julefilm Last Christmas

Filmen Last Christmas kommer på norske kinoer den 8. november og vil gå på kino over hele verden fram til 27. desember. Filmen Last Christmas ble til etter at den anerkjente, britiske filmprodusenten David Livingstone snakket om... Les mer »
nornickel

VIDEO: Nornickel dokumentarfilm «Caring» smeltet hjertene til juryen i Cannes

I de fjerntliggende landområdene i Nordvest-Russland, som grenser til Finland og Norge, er det tøffe leveforhold og det kan minne om råheten i Game of Thrones. – Livet er ikke enkelt i... Les mer »
universal

MUSIKK: Cashmere Cat slipper albumet «Princess Catgirl»

Princess Catgirl, Cashmere Cat sin nye følgesvenn, har vi stiftet bekjentskap med gjennom singlene «Emotions» og «For Your Eyes Only». Begge låtene har blitt akkompagnert av Jake Schreier-regisserte videoer som inneholder den... Les mer »