tribune publikum

Rosenborg fikk besøk på et utsolgt Lerkendal stadion av Bodø/Glimt for ett toppoppgjør i Eliteserien. Glimt startet med Haikin, Sampsted, Lode, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Berg, Grønbæk, Solbakken, Espejord og Pellegrino.

Over 21000 tilskuere så Runar Espejord oppskriftsmessig sette inn 0-1 for Glimt etter 20 minutter.

Glimt har mye ballen i første omgang, men kommer seg sjelden innenfor 16-meteren til RBK. 0-1 er stillingen når dommeren blåser til pause.

Etter pausen braker det for alvor løs. Carlo Holse setter inn 1-1 for RBK etter 70 minutter. Men bare 5 minutter etter scorer Hugo Vetlesen for Glimt og stillingen er 1-2 for Glimt. Men målfesten var ikke over ennå. Casper Tangstedt utligner for RBK og stillingen er 2-2.

Glimt jakter nye ledelse, men istedet er det Carlo Holse som tar sitt endre mål for kvelden rett før kampslutt og sender RBK opp i ledelsen med 3-2.

– Det er helt kamikaze-fotball der ute. Vi må roe ned, men til tider blir det helt Ragnarok, sa Espejord i pausen til Eurosport.

– Jeg er veldig skuffet, spesielt over andreomgangen, sier Bodø/Glimts Albert Grønbæk til NRK..