VIDEO: Nye Transit-modeller med aktiv parkeringsassistent

ford

Med det siste innen førerassistanseteknologier kan nye Ford Transit 2T og Ford Transit Custom nå hjelpe deg med å parkere og styre ut av de trangeste parkeringsplassene.

– I trafikkerte bystrøk kan det være en utfordring med et så stort nyttekjøretøy som vår nye Ford Transit 2T eller nye Transit Custom. Med Fords aktive parkeringsassistent kan sjåføren fokusere mer på å gjøre en bra jobb enn å parkere, sier Per Gunnar Berg, adm. dir. i Ford Motor Norge, 

Med Fords parkeringsassistent får sjåføren i de nye varebilene hjelp til å finne en stor nok parkeringsplass. Med din hjelp på gass eller brems parkerer bilen automatisk, og systemet hjelper til både med lukeparkering.og vertikalparkering som for eksempel ved parkering i et parkeringshus. Luken trenger faktisk ikke være mer enn 0,8 meter lengre enn bilen for at kjøretøyet selv skal kunne parkere nærmest av seg selv. 12 sensorer rundt hele bilen gjør at bilen kan styre automatisk ut av parkingsplassen. Alt føreren trenger å gjøre er å gasse eller bremse. 

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Nye Ford Transit 2T og Ford Transit Custom kommer med varsel for kryssende trafikk når du rygger. Vidvinkelkamera både foran og bak gjør deg også i stand til lett å se andre trafikanter når du trenger oversikt. Ryggekameraet er plassert høyt på bilen for å gi god oversikt, også når du rygger med dørene åpne.

I fjor var Fords beste salgsår for nyttekjøretøy på 25 år i Europa. Det var også Fords 5. år på rad som den største i Europa på nyttekjøretøy. I Norge var Ford i fjor det nest mest solgte nyttekjøretøymerket.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Med de to nye modellene er det gjort en rekke forbedringer som skal sørge for at de beholder plassen på topp.

I tillegg tilbys også FordPass Connect-modem til nye Transit 2T og Transit Custom. Dette gjør at flåtekunder kan optimalisere bruken og redusere de løpende driftskostnadene.

Senere i år vil Ford også lansere den helt nye FordPass Pro-appen. Denne er spesielt utviklet for eiere av mindre bedrifter. Appen gir eierne informasjonen og verktøyene de trenger for å sikre at kjøretøyene er klare for optimal bruk.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.