LESERINNLEGG: Islamske fundamentalister ødelegger Norge!

moske

Demokratene vil stekt begrense og fremme forslag om å stoppe migrasjonen fra muslimske land til Norge når vi forhåpentligvis kommer på stortinget i 2021. Skal Norge som en liten nasjon lykkes med dette – må vi som nasjon ta muslimer som tror på Koranen som Allahs direkte inspirerte og ufeilbarlige ord på alvor. Eller skal vi ikke det, statsminister Erna Solberg?

Av Vidar Kleppe, politisk nestleder for Demokratene.

Les også:  Mattilsynet hindret ulovlig innførsel av 34 hunder i storaksjon

Fakta er statsminister, Erna Solberg, at sterkt troende islamister som bor i Norge i henhold til originalkildene koranen og Sunna sier følgende: Islam er ikke er forenelig med et åpent demokratisk demokrati med respekt for menneskeverdet, likestilling og ytrings- og trosfriheten.

Her forholder jeg meg også til tolkingen av islam fra de store islamske lovskolene – og islamske lærde som for eksempel den eldre lærde: Yusuf al-Qaradawi.

Les også:  Færre dødsulykker på MC

Jeg vil derfor samtidig understreke viktigheten av at stortingspolitikerne nå snarest må vedta en helhetlig og bedre repatrieringspolitikk, som gjør at islamister som Arfan Bhtti og alle hans likesinnede, mange asylsøkere og personer som har fått opphold i Norge på humanitært og tidsbegrenset grunnlag – snarest nå kan starte hjemreisen om de elsker islam og hater Norge og nordmenn, men elsker vår frihet og milliarder av norske skattepenger.

Les også:  Ny undersøkelse: Flere velger elbiler i Norge

Nok er nok og Demokratene har alltid sagt stopp!

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.