VIDEO: Nye Ford Fiesta ST – mye moro for pengene

ford fiesta st

Her er teknologiene som gjør nye Ford Fiesta ST til den mest kjøreglade, responsive og underholdende Fiesta ST noensinne – og de norske prisene er klare!

For 342 000 kroner får du en meget godt utstyrt 3-dørs Fiesta ST. Med 5 dører koster den 5000 kroner mer.

– Vi vet at kunder som kjøper ST-modeller har høye forventninger. Derfor har vi overført mye av kunnskapen fra utviklingen av Performance-modellene Focus RS og Ford GT til nye Fiesta ST. Den vil sette en ny standard for kjøreglede i dette segmentet, sier toppsjefen for Ford Performance i Europa, Leo Roeks.

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

De nye teknologiene som for første gang er tilgjengelig på nye Fiesta ST inkluderer:

  • Differensialsperre for optimalt grep på svingete veier.
  • Et Ford-patentert fjæringssystem som gir bedre kontroll i skarpe svinger og bedre tilbakemeldinger fra bilens bakpart. Systemet øker også bilens sidestivhet.
  • Mulighet for Launch Control for raskere akselerasjon på bane. Denne funksjonen blir vist med egen grafikk i bilens digitale instrumentpanel.
Les også:  To omkom i trafikken i Nordland i november

Ford avslørte i fjor at nye Fiesta ST for første gang kommer med ulike kjøremoduser – normal, sport og bane – som igjen påvirker bilens motor, styring og stabilitetskontroll. Bilens karakter kan endre seg fra en behagelig pendlerbil til en sprek banebil med ett knappetrykk.

Nye Ford Fiesta ST kommer til Norge til sommeren. Se videoen her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.