VIDEO: Lanserer tospiller-funksjon med LEGO Mario og LEGO Luigi

handeland

LEGO lanserer en helt ny og unik sosial spillopplevelse: Nå, for aller første gang, kan barn og fans koble sammen LEGO Mario og LEGO Luigi i helt nye tospiller-eventyr i LEGO Super Mario universet.

Denne spennende nyvinningen passer perfekt for familier og stimulerer til enda mer sosial lek, hvor to spillere kan boltre seg samtidig med nye, klossebygde eventyr i det gøyale LEGO Super Mario universet.

Tospiller-funksjonaliteten er basert på Bluetooth, og etter tilkobling kan to spillere legge ut på nye eventyr med LEGO Mario og LEGO Luigi sammen. Barn og fans kan spille på lag, samle ekstra digitale mynter ved å utføre synkroniserte handlinger som for eksempel å gå, vippe og hoppe eller samarbeide for å beseire fiender, løse utfordringer og dele belønninger. De kan også snu opp ned på hele spillet ved å konkurrere mot hverandre!

Les også:  Økning i antall mobbe-henvendelse

– For oss handler det om å stimulere til kontinuerlig, kreativ ombygging som forlenger leken. I dagens kunngjøring presenterer vi ikke bare nye og interaktive måter man kan leke med LEGO Mario og LEGO Luigi, vennene og fiendene deres på. Vi utvider også spillopplevelsen og LEGO Super Mario universet med enda flere nye sett og figurer, noe vi håper vil falle i smak hos fansen, sier Simon Kent, Creative Lead, LEGO Super Mario.

Den interaktive og høyst etterlengtede startbanen På eventyr med Luigi er det nyeste tilskuddet i LEGO Super Mario produktserien, en serie som er resultatet av LEGO konsernets unike partnerskap med Nintendo, og som har gitt fans en helt ny måte å leke med LEGO klosser på. Fra og med 1. august får spillere endelig en figur av LEGO Luigi med startbanen På eventyr med Luigi, og settet inneholder elementer som gjør det egnet både for en og to spillere. 

Les også:  Langsiktig pilegrimssatsning gir gode resultater

Tvillingbrødrene LEGO Luigi og LEGO Mario er med i to separate startbanesett, som begge fungerer som en inngangsbillett til LEGO Super Mario universet. Fra og med 1 august blir den interaktive tospiller-funksjonaliteten tilgjengelig med en hvilken som helst kombinasjon av de to figurene.  

I tillegg til å lansere den nye Bluetooth-aktiverte tospillermodusen, kommer LEGO konsernet også med fire nye ekstrabanesett, to nye Power-Up-pakker og ti nye figurpakker. De fire nye ekstrabanesettene er spennende modeller som barn kan utvide startbanene sine med. De inneholder elementer som gjør at de kan brukes i enspillermodus, men åpner i tillegg for tospillermodus og samling av ekstra mynter.

Ekstrabanesettet Bowsers luftskip kan forhåndsbestilles fra og med i dag. Settet gir fansen den første muligheten til å bygge et nytt og spennende nivå i Mario-universet og ta opp kampen mot det beryktede luftskipet. Kjemp mot Kamek, en Goomba og en Rocky Wrench før du tar opp kampen med selve luftskipet! Luftskipet kan brukes i «flymodus» eller felles ut til «banemodus».

Les også:  Dette er mattrendene i 2023

Blant andre produkter som lanseres i dag, er Power-Up-pakkene Froske-Mario og Bie-Mario, som spillerne kan bruke for å forandre spillereglene og kle opp LEGO Mario i froskedrakt eller biedrakt. I tillegg lanseres Ekstrabanesettet Boss Sumo Bro og tårnvelt, hvor barn kan bruke LEGO Mario figuren og/eller LEGO Luigi figuren sin for å velte tårnet – et sett som er gøyalt å spille alene og sammen med venner og familie.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.