Si hei til Himla!

hes

Sommeren 2017 skrev Ingrid Frøsland en lapp til seg selv der det sto: Jeg skal lage gøy musikk på norsk. Prosjektet skal hete Himla. Og nå 1. februar 2019 skjer nettopp dette. Den dagen slipper nemlig Himla sin aller første låt, som har fått tittelen «Då Veit Eg At Du Veit».

– Dette er en kjærlighetssang for alle som føler seg litt rare. Jeg håper og tror at dette er en sang mange kan kjenne seg igjen i. De aller fleste har vel opplevd seg selv som litt utilpass og alene, men så har man forhåpentligvis også kjent på følelsen av å møte et menneske som gjør at brikkene faller på plass, og at man plutselig passer inn et sted. Og da blir det ikke så farlig med alle de andre stedene, fordi da kan man jo bare dra dit og ikke passe inn, sammen, sier hun selv om låta, sier artisten.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Ingrid Frøsland er en artist, sanger og låtskriver fra Flekkefjord som allerede har jobbet med musikk i flere år. Tidligere har hun gitt ut låter under sitt eget navn på engelsk.

Frøsland allerede rukket å spille på flere festivaler både i – og utenfor Norge, som Sound City og Slottsfjell, fått flere låter anbefalt av P3 Urørt, blitt spilt på både norsk og engelsk radio og sunget med artister som Sval, Izabell og Olivia Holt.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Som Himla, skriver hun sanger på sin egen dialekt, og planlegger å slippe en rekke låter i 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.