VIDEO: Glimt utklasset Vålerenga på Aspmyra

Foto: Wikipedia/Bodø kommune

Bodø/Glimt fikk besøk av Vålerenga på Aspmyra mandag kveld i et oppgjør i Eliteserien. VIF startet best med et trykk på Glimt, men Glimt fikk fort kontroll på gjestene og det ble enveiskjøring mot Enga-målet.

Ola Solbakken satte inn 1-0 til Glimt etter 35 minutter, så satte Ulrik Saltnes inn 2-1 til Glimt rett før pause. Det kunne fort blitt flere mål, men VIF-keeperen redder flere skudd på målet.

Etter pausen fortsatte Glimt enviskjøringen og Runar Espegjord satte inn 3-0 etter 60 minutter. Utrolig nok fortsetter Glimt hardkjøret mot VIF, det går litt begge veier, men det blir 4-0, så 5-0, begge målene kort etter hverandre og begge av Hugo Vetlesen.

Les også:  David Beckham blir grill-ambassadør

Så kommer en rekke bytter på begge lagene og VIF får til slutt inn 5-1 med Henrik Bjørndal etter en straffe.

De siste minuttene spilte Glimt med et stående og klappende publikum på Apsmyra som nok sikkert var imponerte over utklassingen av Vålerenga på hjemmebane.

– Vi er ganske fornøyde. Den beste måten å komme tilbake fra en dårlig kamp på, er å spille en bra. Det blir en del angrep som ligner Bodø/Glimt på sitt beste. Når vi får 3-0 gir de litt opp, og da får vi mer rom. Det irriterer meg at det ble 1-5 og ikke 0-5, sa Glimt-trener Kjetil Knutsen til Discovery etter kampen.

Les også:  Glimt: Går mot løsning for tomt til ny storstue

– Det er klasseforskjell, enkelt og greit. Det er en helt annen fart i Glimt enn Vålerenga. Vi blir seende ut som et lag som spiller i en divisjon under, sa VIF-trener Dag-Eilev Fagermo til Nettavisen.no.

– Motstanderne vet hvordan de spiller og hvordan de kan tas ut, men det er ingen i Norge som evner å gjøre det så godt at de setter Glimt ut, sier NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Foto: Wikipedia/Bodø kommune

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.