VIDEO: Glimt knuste Roma på Aspmyra!

tribune publikum

Bodø/Glimt tok imot det italienske storlaget Roma og trenerlegenden José Mourinho i Europa Conference League på et fullsatt Aspmyra torsdag kveld i Nord-Norsk vintervær.

Det gikk ikke mange minuttene før Erik Botheim noe overraskende setter inn 1-0 for Glimt. Roma presser så høyere for en utligning, men istedenfor er det Patrick Berg som setter inn 2-0 for Glimt. Så utliger Roma til 2-1, rett før pause har Glimt en kjempesjanse, men det blir 2-1 til pause og Roma slipper med skrekken.

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

Roma bytter ut tre spillere i pausen, men Glimt fortsetter der de slapp, og stillingen er 3-1 til Glimt, og igjen er det Erik Botheim som signerer scoringen.

Roma prøver igjen å svare, men Ola Solbakken setter inn 4-1 til Glimt, og kampen virker utrolig nok kjørt for AS Roma. Så setter Pellegrino inn 5-1 for Glimt og stemningen er utrolig på Aspmyra.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

Så setter Solbakken inn 6-1 for de helgule. Glimt gjør noen bytter før fulltid, og dommeren blåser av fotballkampen som nok vil bli snakket om i mange år.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.