Vegansk Krone-is fra Hennig-Olsen i Bodø-butikkene

krone-is

Dette er en stor nyhet for alle som liker iskrem. Vårens store nyhet fra Hennig-Olsen er Krone-is Vegan, en vegansk, glutenfri og melkefri Krone-is.

Krone-is Vegan er laget på rismelk og kokosolje. En allergivennlig og smaksrik iskrem med hjemmelaget sjokoladesaus og glutenfri kjeks, toppet med hasselnøtter og sjokolade. 100 prosent vegansk så klart – og akkurat like god som Krone-isen skal være.

Les også:  22. februar er andelslandbrukets dag!

– Vår oppgave er å gjøre god iskrem tilgjengelig for enda flere. Krone-is Vegan er et mer allergivennlig alternativ og går ikke på kompromiss med den gode smaken, forteller Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen.

Ryktet om at en allergivennlig Krone-is var på vei ut til butikkene har gått som ild i tørt gress i sosiale medier de siste dagene. Et titalls interesseorganisasjoner og hundrevis av forbrukere har tatt kontakt.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

– Vi har over lengre tid jobbet aktivt for å tilby et bredere og mer relevant sortiment, også til de som ikke har hatt mulighet til å nyte vår iskrem på grunn av allergier. Det er derfor gledelig å nå kunne dele flere allergivennlige nyheter, og nye, spennende smaker på velkjente og etablerte merkevarer som forhåpentligvis begeistrer iskremelskerne der ute, sier Paal Hennig-Olsen.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

Krone-is Vegan kommer for salg i slutten av februar.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.