Truls slipper låta «Amazing»

s1

Etter slippet av hitlåten «Out of Yourself» i 2013 var Truls et av de største navnene på den norske pophimmelen. Etter en pause fra musikkscenen er han nå tilbake for fullt og 25. oktober slipper han låta «Amazing». Dette er det første vi hører fra Truls på fire år.

Truls gikk fra å være en av Norges mest fremtredende indieartist i Lukestar og Truls & The Trees, til å bli hele landets pop-prins. Hans karakteristiske stemme har vist seg å være særdeles tilpasningsdyktig hva gjelder sjanger og uttrykk, og har gitt oss flere store musikkopplevelser. Ventetiden har han brukt godt og nå ser han stort frem til å vise omverdenen hva han har jobbet med: 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Tenk deg selv, å lade batteriene i fire år. Lage musikk, oppleve naturen og så gå i studio med veldig flinke folk. Det har kommet ganske kule ting ut av det. Jeg tror aldri jeg har gledet meg så mye til noe før, som å gi ut første singel fra mitt nye prosjekt, forteller Truls. 

«Out of Yourself» var hans første slipp som soloartist. Den ble en av årets største norske låter og han ble tildelt Spellemannprisen i kategorien Årets hit. Suksessen smittet raskt over til de andre skandinaviske landene, og Truls var plutselig en av landets mest ettertraktede artister.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Låta «The Next» fulgte opp suksessen med glans, og var enda en medvirkende årsak til at debutalbumet gikk rett inn på topp ti på VG-lista. I tillegg til «Amazing» vil det i tiden fremover komme flere nye låter fra Truls.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.