Canon og innkjøpsorganisasjonen Tradebroker inngår avtale

canon

Canon har signert en rammeavtale med Tradebroker på print og tilhørende tjenester for de kommende 3+2 år. Tradebroker representerer 57 store medlemsbedrifter som samlet representerer flere enn 800 selskaper og langt over 100.000 ansatte.

– Vi er meget tilfreds med å være tilbake igjen som leverandør til Tradbroker, et samarbeid som vil støtte opp under våre vekstambisjoner. Canon har 39 av Norges 100 største selskaper – vi ser på Tradebroker som en viktig samarbeidspartner for å nå vår ambisjon om å ha et partnerskap med 50 av Norges 100 største selskaper, sier Kim Henriksen, Director Corporate & International Accounts.

Les også:  Nytt program skal gjøre ukrainske flyktninger i Norge til gründere

Canon har som markedsleder, et sterkt utgangspunkt for å videreutvikle print- og tilhørende tjenester til Tradebroker sine medlemsbedrifter med fokus på effektivitet og lønnsomhet for medlemmene. «Print som en tjeneste» begynner å bli et begrep som flere av de store aktørene etterspør – vi er overbevist om at dette konseptet også vil bli svært interessant for Tradebroker sine medlemsbedrifter.

– Canon fremstår som en profesjonell samarbeidspartner til våre medlemsbedrifter og Tradebroker forventer et utviklende samarbeid med Canon i avtaleperioden, uttaler Endre Klungland, avtaleansvarlig i Tradebroker.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.