TOOLS Glomfjord flytter til større og bedre lokaler

tools

Fra mandag 4. juli ønskes både nye og gamle kunder velkommen til TOOLS Glomfjords nye butikk i Johs Høegs vei 1 – ca 300 meter unna der butikken ligger i dag.

– Det blir selvsagt en stor dag, men det blir nok mer liv når vi kjører åpningsfest i slutten av august, så her er det bare å følge med, sier butikksjef Lars Kåre Øijord fornøyd.

I de nye lokalene i sentrum er det også tatt høyde for at kundene skal gå tørste eller kjede seg mens de er på besøk. Lars Kåre har nemlig sørget for å gjøre plass til en kaffekrok hvor man kan få forfriskninger og slå av en prat. For det hender at man får et par minutter å slå ihjel i løpet av visitten.

Les også:  Nye tall: Nord-studentene mer fornøyde

– Vi har fått flere tilbakemeldinger fra næringslivet i Glomfjord som forteller at de setter stor pris på at vi flytter og dermed skaper mer aktivitet i sentrum forteller Lars Kåre

– Her langs kysten, hvor det er mye vær og vind, er det ekstremt viktig å ha velfungerende og komfortabelt arbeidstøy når man jobber ute. Det gjelder selvfølgelig for mange håndverkere, men vi har også mange faste kunder innen industri og den maritime næringen. I værutsatte yrker er egenskapene på blant annet Univern-produktene helt uovertrufne – både når det gjelder funksjon, kvalitet og komfort, forklarer Lars Kåre.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

Kundene er velkomne til å ta en kaffe i butikken, for eksempel mens de venter på at arbeidsjakka skal få på logo

– Det er mange som kommer til oss for å kle opp nyansatte – fra topp til tå, fra innerst til ytterst, til alle årstider. Hvis alt skal prøves på, og vi i tillegg skal trykke bedriftens logo mens de venter, er det kjekt å kunne sette seg til ro med en kopp kaffe og ha det litt hyggelig i mellomtiden, sier Lars Kåre.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

Han ser frem til å vise frem de nye, flotte lokalene til både nye og eksisterende kunder.

– Hvis du vil ha verktøy, lim og fug, industrikomponenter arbeidsklær eller verneutstyr av topp kvalitet, i tillegg til gode råd fra erfarne fagfolk, er dette stedet å gå. Vi ønsker kundene våre velkommen til Johs Høegs vei 1 i tiden fremover, sier Lars Kåre Øijord, butikksjef hos TOOLS Glomfjord.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.