MUSIKK: Anna of the North ute med singelen «Nobody»

hes

4. november slipper Anna of the North sitt tredje album, som har fått tittelen Crazy Life. Allerede i dag serverer hun enda en smakebit i form av singelen «Nobody».

Det etterlengtede albumet er et perfekt eksempel på en artist som har funnet styrke i å våge å vise sårbarhet ved å invitere lytterne inn i livet sitt, med alle opp- og nedturer. Anna løfter frem det store i det små, alle øyeblikkene av sår melankoli og fargesprakende magi midt i alt det gjenkjennelige og dagligdagse. 

Les også:  Bjella slipper albumet "Nysetmåne"

Som en smakebit på hva vi har i vente, serverer hun allerede nå singelen Nobody, en oppløftende, og samtidig melankolsk sang om å savne noen. Singelen etterfølger nydelige låter som Dandylion, Bird Sing og Meteorite med Gus Dapperton, som alle har fått mye spilletid på radio og strømmetjenester.

Både tekstmessig og visuelt har disse låtene, sammen med singlecoverne og musikkvideoene latt publikum sniktitte rett inni stua til Anna, i et hjem med frodige planter og en rufsete hund, med hverdagslige detaljer som en uoppredd seg og rester av frokostblanding på benken.

Les også:  Ny podkast på NRK: «Meininga med livet» med Live og Ronny

For å feire albumslippet, spiller Anna to intimkonserter i New York og Los Angeles, etterfulgt av en slippturné, som tar turen innom en rekke store Europeiske byer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.