plantasjen

Plantasjen i Bodø åpner butikken

Plantasjen har nå åpnet alle butikkene sine i Norge. Fra midten av mars har opptil 38 butikker vært stengt på grunn av koronarestriksjoner. Dette innebærer at alle Plantasjens butikker i Norden nå... Les mer »
tesla

Trond Lund blir butikksjef i Tesla Bodø

Tesla Norge har ansatt Trond Lund som Store Manager i Tesla Bodø. Den erfarne lederen gleder seg til å jobbe for å elektrifisere bilparken i Nordland. Senteret i Bodø er ett av... Les mer »
gøril pedersen

Klesmerket FOGG Gildeskål åpner butikk på Grünerløkka

FOGG Gildeskål åpner sin første butikk i Oslo og sin andre butikk etter FOGG shop i Gildeskål kommune i Nordland. Med dette inntar den arktiske varmen hovedstaden. Butikken i Thorvald Meyers gate... Les mer »
designa

Designa Bodø kåret til årets norske partnerbutikk

I helgen holdt den danske kjøkkenleverandøren Designa sitt årlige forhandlermøte i Danmark, og her ble Designa i Bodø kåret til årets partnerbutikk i Norge. Det neste året kan butikken smykke seg med... Les mer »
brannmenn brannslukking

Brann i butikk i Saltstraumen

Det skal ha oppstått en brann i en butikk i Saltstraumen i 12-tiden, ifølge Nordland politidistrikt. Nødetatene rykket ut til brannen. Brannen ble slukket kort tid etterpå. Brannårsaken skal ha startet grunnet... Les mer »
politibil

Mann blottet seg i Bodø sentrum

Politiet rapporterer at en mann skal ha blottet seg for en kvinnelig ansatt og kunder i en butikk i sentrum fredag ettermiddag. Det er ikk opplyst hvilken butikk det er snakk om.... Les mer »
jente moter

Kvinnelig butikktyv tatt på fersken i Bodø

Politiet rapporterer rt en kvinnelig butikktyv i 50-årene er mistenkt for tyveri av klesplagg fra en bedrift i Bodø lørdag kveld. Kvinnen ble pågrepet av politiet i nærheten og klesplagget levert tilbake... Les mer »
joker parkveien

Joker Parkveien ble til «Neger Joker Parkveien» på Google

Google endret navnet på en matbutikk i Bodø etter at noen la inn en navnenedring på Joker Parkveien til Neger Joker Parkveien, ifølge VG. – Jeg har hørt det navnet før, men... Les mer »
lappedilla

For Lappedilla i Bodø har julerushet allerede startet

Juleforberedelsene har startet for mange bodøværinger og det merkes i flere av byens butikker. På Lappedilla i Bodø sentrum har julerushet allerede startet. – Det går mye i fargene rødt, lilla og... Les mer »
lyd høyttalere radio

Ny undersøkelse: Innbyggerne i Bodø vil lytte mer

Musikk får oss i bedre humør, og i en ny undersøkelse ønsker 48 prosent av de spurte i Nord-Norge at de hadde mer lyttetid. Butikksjefen i HiFi Klubben i Bodø oppfordrer til... Les mer »