FOGG Gildeskåls nye butikk i Gildeskål overrasker

fogg

To år etter de åpnet egen butikk på Grünerløkka i Oslo, møter FOGG sommeren med ny popup-butikk. Denne gangen med ny vri.

– Idéen er å skape noe unikt på et uforglemmelig sted, og hva er bedre enn å ha midlertidig butikk på verdens fineste sted, nemlig Halshaukan, hvor hav, himmel og fjell møtes, sier Gøril Pedersen, daglig leder i FOGG Gildeskål.

Og det blir ikke hvilken som helst popup. I container leid fra et lokalt entreprenørfirma, åpnes den midlertidige design-butikken i begynnelsen av juli. Her selger søstrene FOGG-plagg, og nytt av året er at de satser på å nå de gjennomreisende med kaffeservering.

Les også:  250 000 nye kroner til Folkets Hus i Sulitjelma

– Med så mye trafikk langs kystriksveien ønsker vi å være så nær kundene våre som mulig og dette er et perfekt sted, fortsetter Gøril.

Halshaukan ligger helt sør i Gildeskål kommunen, langs Fylkesvei 17. Mange har nok uten å tenke over det, lagt merke til stedet, fordi her stopper mang en bil, campingbil eller telter for å nyte den spektakulære utsikten. Og nå er det altså klesmerket FOGG Gildeskåls nye popup-lokasjon for sommeren.

Les også:  Leteaksjon: Mann savnet på Sandhornøya

– Visjonen til FOGG er å gjøre verden varmere ved å dele den arktiske livsstilen og tenkemåten. Det handler om å være kreativ og bruke de ressursene vi har, og da passer det å utnytte en tom container til en designbutikk, sier Frøydis Pedersen.

Frøydis har bakgrunn som arkitekt og er entusiastisk for ideen.

– Det er helt riktig for FOGG å bruke noe så utradisjonelt som en blå lagercontainer for å huse FOGGs neste butikk. Nå har har vi butikk i en ombygd garasjedel, i en «brick and mortar» midt i Oslo, så hvorfor ikke gjøre noe annet nå?

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.