VIDEO: Ezzari – Dør for deg

ezzari

Med mye hype rundt seg, har 18-åringen fra Hauketo i Oslo skapt seg et navn det er verdt å følge med på. Etter to solide singelslipp, har Ezzari spilt på festivaler som Vill Vill Vest, Granittrock og Stavernfestivalen.

by:Larm 2017 var Ezzari sitt første egne show og vi fikk servert en solid presentasjon av en av Norges største musikalske talenter. Ezzari var også å finne i NRK-serien SKAM, hvor han spilte Adam Malik. I dag er Ezzari tilbake med sin tredje singel, hvor han viser en mer energisk og følsom side av seg selv.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Låten «Dør for deg» handler om når du liker noen veldig, og den personen vet det alt for godt selv. De har en slags makt over deg, og kan bruke dine svake sider mot deg. Alt for mange liker å spille spill i kjærlighet, og innser ikke hva de har spilt bort før de har mista det. Da er det kanskje for sent, sier Ezzari.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Se videoen her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.