Tilleggsgaranti gir trygghet for bruktbiler

bilgaranti

De fleste bilene som kjører rundt på veiene er bruktbiler, det vil si biler som er kjøpt brukt. Men disse bilene er ofte utsatt for tekniske feil og motortrøbbel.

Om bilen må på verksted med motorskade eller alvorlig elektronisk feil kan regningen bli ubehagelig høy dersom man ikke har garanti som dekker slike tilfeller.

– Nest etter bolig er bil den største investeringen de fleste av oss gjør, sier Torbjørn Lind i Car Protect.

Les også:  Shell Sandnessjøen ble årets butikk!

Ved kjøp av bruktbil kan det tegnes tilleggsgaranti for inntil to år. Garantien opphører når kjørelengden passerer 200 000 kilometer, og gjelder også for bobiler.

– Trygghet for investeringen er derfor veldig viktig, ikke minst i dag, da en elektronikkfeil eller en motorskade kan bli en alvorlig trussel for familiebudsjettet, fastslår Torbjørn Lind.

Siden 2004 har Car Protect tilbudt en omfattende tilleggsgaranti til bilkjøpere på det norske markedet. Garantien – som bare selges via seriøse bilforhandlere – dekker de fleste plutselige feil på mekaniske og elektriske komponenter. I garantiperioden dekkes reparasjoner inntil bilens innkjøpspris.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.