Svelvikkross 2017

svelvik kross

Mohr, Wærenskjold, Sveum og Johannessen seiret i den sjette NorgesCupen i syklekross i Svelvik der Søren Wærenskjold (bildet) gikk inn til seier i M-junior.

Svelvik Sykleklubb arrangerte søndagens NorgesCup i sykkelkross. Det var en vindfull dag, men godværet fortsatte med helt blå himmel. Dagens løype var mer teknisk der rytterne måtte av sykkelen flere ganger, sammenliknet med gårsdagens løype i Tønsberg som hadde flere strake partier.

I K-Junior fortsatte Mari Hole Mohr fra Stavanger SK i laksetrøyen. Førsteårs-junioren fortsatte å imponere og kjørte sterkt også i dag.

Les også:  Svømming: Ny norsk rekord og VM semifinale

– Jeg synes dette var kjempe gøy! Det var hardt og mye mer teknisk i dag. I går i Tønsberg var det liksom bare å pønsje på, mens i dag var det mye mer av sykkelen. Nå er jeg sliten, sier Mohr.

I M-junior var det Søren Wærenskjold fra Ringerike SK, Garbiel Cornelis Slinger fra Svelvik SK og Ludvig Fischer Aasheim SK Rye Sykkel det handlet om de første rundene. Det endte med seier til Wærenskjold som beholder ledelsen i NorgesCupen, andreplass til Aassheim, mens tredjeplassen gikk til Stokke.

Les også:  Disse skiskytterne er klare for Holmenkollen

– Beina fungerte bedre i dag enn de gjorde i går. Det var gøy å kjøre, sier Wærenskjold.

Elisabeth Sveum fra SK Rye Sykkel tok initiativ og ledet an fra start. Passerte med trygg ledelse for hver runde og økte ledelsen.

– Planen var å få en god start, og det klarte jeg, men i denne idretten kan alt skje. Hard, teknisk løype, og det var spesielt slitsomt når vi skulle av sykkelen i gjørma der. Veldig gøy å kjøre i dag, sier Sveum.

Les også:  Ajax hadde flaks: Glimt ute av Conference League

Erik Nordsæter Resell fra Lillehammer Cykleklubb tok kommandoen ut fra start, men til sjette runde kom Johannessen alene inn til passering etter å ha levert en solid runde i et virkelig angrepsmodus.

– Dette gikk veien. Hadde gode bein i dag også. Fikk en bra fight med Håkon og Erik, så dette var gøy, sier Johannessen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.