FlyViking åpner nye ruter

flyviking

Det nyetablerte flyselskapet FlyViking går så det suser for tiden og utvider allerede nå rutetilbudet i Nord-Norge.

FlyViking tilbyr ruteflyvninger tilknyttet regionale flyplasser i Norge og nå åpner FlyViking helt nye ruter i Øst-Finnmark.

– Vi har fått flere innspill på behovet for ruter fra Øst-Finnmark og videre sørover, og søker å imøtekomme det. Dette er et steg videre i et utvidet ruteprogram med rimelige priser mellom Nord-Norge og Sør-Norge, uttaler administrerende direktør Heine Richardsen.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Fra og med 30. oktober starter FlyViking sin rute til Vadsø og Kirkenes lufthavn fra Tromsø Lufthavn Langnes.

– Vi gleder oss til å se hvordan ruten blir mottatt. Det er viktig at Finnmarkingene vil bruke oss og ser frem til å samarbeide med kommunene og næringslivet også i Øst-Finnmark. sier Richardsen.

FlyViking ser frem til å ønske også reisende til og fra Vadsø og Kirkenes velkommen ombord på den første avgangen fra Tromsø kl. 1150. Med fullsatt passasjerliste til Kirkenes lander flyet i Vadsø iht. til ruteplan for en offisiell velkomst, før det fortsetter til Kirkenes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.