Thon Hotel Lofoten blant finalistene for beste hotellfrokost

frokost hotell

Den årlige Twinings Best Breakfast-konkurransen kårer Norges beste hotellfrokost og Thon Hotels har tre hoteller som finalister. De tre hotellene er Thon Hotel Lofoten, Thon Hotel Rosenkrantz Bergen og Thon Hotel Stavanger.

– Dette er fantastiske nyheter! Hotellfrokostene våre er noe vi setter høyt og som vi har jobbet mye med, så vi er kjempeglad for å ha tre hoteller med som finalister i 2018. Thon Hotel Stavanger er et av våre nyrenoverte hoteller, så det er ekstra moro å se at de har kommet med på lista sammen med Thon Hotel Lofoten og Thon Hotel Rosenkrantz Bergen. Tusen takk til alle våre dyktige medarbeidere som jobber hardt for å skape minneverdige måltider på våre hoteller, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Les også:  LESERINNLEGG: Kuttene vil ramme den nordnorske befolkningen!

I 2016 vant Thon Hotel Lofoten i Svolvær Norges beste frokost-konkurransen, og i 2017 kom Thon Hotel Lofoten og Thon Hotel Rosenkrantz Bergen på henholdsvis 2. og 3. plass.

Årets vinnerfrokoster kåres høsten 2018. Ca. 400 hoteller deltar i konkurransen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.