Telia lanserer «bredbåndsgaranti» – Surf fritt på mobilen hvis hjemmenettet er nede

bodøposten

Nå trenger ikke kundene å bekymre seg for å miste nettet hvis det oppstår problemer med bredbåndet. Med tjenesten Surfegaranti er kunden alltid på nett, selv om hjemmenettet er nede. 

Faller bredbåndsdekningen fra Get ut, får alle Telia-kunder i husstanden gratis ubegrenset surfing på mobilen i 24 timer. Denne «bredbåndsgarantien» gir trygghet og forutsigbarhet for kunden ved for eksempel uvær eller andre hendelser som skader nettforbindelsen inn til hjemmet.

Les også:  SMS-en fyller 30 år: Dette stod det i verdens første tekstmelding

Da Telia og Get slo seg sammen var ambisjonen å gi kundene «alt på ett sted» gjennom å kombinere løsninger på tvers av plattformer for tv, underholdning, mobil og bredbånd. 

– Vi er fremdeles bare i starten av denne reisen hvor vi går fra å være et tradisjonelt mobilselskap til å bli et moderne teknologiselskap. Vi skal levere opplevelser og digitale tjenester som gjør hverdagen enklere og morsommere for kundene våre. Surfegaranti er ett skritt på veien, sier Pål Rune Kaalen, leder for privatmarkedet i Telia Norge.

Les også:  Oljebransjen i sjokk: Regjeringen strammer inn på oljeletingen

Surfegaranti gir fordeler til kundene på tvers av kundeforhold og merkevare. Tjenesten er tilgjengelig som en selvbetjeningsløsning i appen: kunder som mangler dekning vil automatisk bli varslet med en SMS, og får to tolvtimers Data Boost som de enkelt kan aktivere i appen. 

– Surfegaranti  minimerer risikoen for manglende dekning på en effektiv måte, og tilbakemeldingene fra kundene er svært positiv. Vi har flere spennende tjenester under utvikling som vi ser frem til å lansere i tiden fremover, forteller Kaalen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.