vipps

Vipps-rekord på julaften

På julaften vippset nordmenn hverandre mer enn 1,5 millioner ganger. Der er mer enn dobbelt så mye som på en vanlig hverdag. Totalt sendte vi 1,5 milliarder kroner med Vipps til venner... Les mer »
vipps

Vipps-bonanza i Nordland

Vipps satte ny døgnrekord med 2,7 millioner gjennomførte betalinger på 17. mai. I Nordland ble det gjennomført 161 000 Vipps-transaksjoner på nasjonaldagen. – Det er gøy med rekord, men aller viktigst er... Les mer »
vipps

Black Week-vekst i (nesten) alle kategorier

Aldri før har vippsere netthandlet så mye varer i løpet av Black Week, som i år. Men i én bransje gikk salget ned. Årets Black Week slår alle tidligere Vipps-rekorder for netthandel.... Les mer »
vipps

Nordland vippset 4,7 millioner kroner til TV-aksjonen

I løpet av TV-aksjonen søndag ble det samlet inn over 260 millioner kroner. 4,7 av dem ble vippset av nordlendinger. Årets TV-aksjon gikk til Leger Uten Grensers arbeid for å gi livreddende... Les mer »
vipps

Innsamlingsrekord for Ukraina

På tre døgn har nordmenn gitt mer enn 66 millioner kroner til mennesker som er rammet av krisen i Ukraina. Søndag samlet seks hjelpeorganisasjoner seg til en felles innsamlingsaksjon til inntekt for... Les mer »
kontaktløst kort

Går mot tidenes butikk-jul

Ferske tall fra Vipps og BankAxept viser at årets julehandel i fysisk butikk ligger an til å bli tidenes største. Nye runder med pandemi-restriksjoner fra regjeringen har ikke dempet nordmenns handlelyst i fysiske butikker i julemåneden. For mens det... Les mer »
pils

Nedgangen fortsetter for utelivet

For andre helg på rad viser tall fra BankAxept og Vipps at nordmenn bruker mindre penger på barer og restauranter. 3. desember innførte regjeringen nye restriksjoner som følge av kraftig vekst i... Les mer »
brownie

Singles Day har kommet for fullt til Norge

På verdensbasis er Singles Day den aller største handledagen både på nett og i butikker. Nå har dagen også etablert seg i Norge, og tall fra Vipps AS viser at varehandel med... Les mer »
vipps

Ny rekord: 4 millioner vippsere

Vipps bikket nylig 4 millioner brukere. Vennebetalinger er fortsatt mest populært, men nettbetaling tar innpå. I juli var annenhver betaling med en Vipps en nettbetaling. – Aldri før har du kunnet bruke Vipps... Les mer »
kontaktløst kort

Nordmenn brukte mer på årets julehandel

Årets julehandel ga omsetningsrekord. Ferske tall fra Vipps og BankAxept viser at den totale verdien av handelen de tre første ukene i desember øker sammenlignet med samme periode i fjor. Omsetningen i... Les mer »